ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Αέρας ανανέωσης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΕΝΚΑΣ-Πειραιά

H ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα, διοργάνωσε ημερίδα και την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της το Σάββατο 4 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας στην οδό Τσαλδάρη 10 στη Νίκαια.


Θέμα της ημερίδας ήταν η παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων και οι νέες Εθνικές Τεχνικές Προδιαγραφές Κουφωμάτων. Εισηγητής του θέματος ο κος Στέλιος Λαμπρακόπουλος, Επιστημονικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ).

Ο κος Στέλιος Λαμπρακόπουλος

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ και της ΕΝΚΑΣ Πειραιά κος Θεόφιλος Παγιάτης, αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον Κλάδο.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο κλάδος μας έχει την τύχη, προς το παρόν να βιώνει μια γρήγορη ανάκαμψη με την επανεκκίνηση, αλλά ωστόσο ακούγονται προειδοποιητικές φωνές για ύφεση τους φθινοπωρινούς μήνες, κατά τους οποίους θα είναι αυξημένες και οι οικονομικές υποχρεώσεις που μεταφέρθηκαν λόγω της πανδημίας. Το επισημαίνουμε όχι για να επικρατήσει ο φόβος, αλλά για να προετοιμαστούμε και οι συνέπειες που θα αντιμετωπίσουμε ως κλάδος να είναι ηπιότερες.

ΕΝΚΑΣ-Πειραιά
Ο κος Θεόφιλος Παγιάτης

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κος Λάζαρος Ασλανίδης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Βέροιας και Αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, ο κος Γιάννης Παγκράτης Πρόεδρος του ΣΕΥΑΠΠ, ο κος Μιχάλης Ιωαννίδης Πρόεδρος των Εμπόρων Αλουμινίου Νομού Αττικής και ο κος Ρουσέτος Λειβαδάρος Επιστημονικός Σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ.

Ο κος Λάζαρος Ασλανίδης
Ο κος Ρουσέτος Λειβαδάρος

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΝΚΑΣ Πειραιά καθώς και η διαδικασία των αρχαιρεσιών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τα μέλη της ΕΝΚΑΣ Πειραιά που εκλέχθηκαν κατά την διαδικασία των εκλογών στις 4 Ιουλίου, προχώρησαν στην πρώτη συνεδρίασή τους κατά την οποία συγκροτήθηκε σε σώμα.

ΕΝΚΑΣ-Πειραιά
Ο κος Γιάννης Παγκράτης

Επίσης, εξελέγησαν Ελεγκτική Επιτροπή, Αντιπρόσωποι για την ΠΟΒΑΣ, και Αντιπρόσωποι για την ΟΒΣΠ.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος:Θεόφιλος Παγιάτης
Α΄Αντιπρόεδρος:Παντελής Σολιδάκης
B΄Αντιπρόεδρος:Χαράλαμπος Φαραστέλης
Ταμίας:Σαμβέλ Ζατικιάν
Γενικός Γραμματέας:Δημήτρης Τσελεπής
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων:Νικόλαος Χριστοδούλου
Αναπληρωτής Ταμίας:Στυλιανός Βασίλης
Αναπληρωτής Γραμματέας:Δημήτρης Μιχαήλος
Μέλος:Κωνσταντίνος Παπαγιαννίδης
Αναπληρωματικά Μέλη:Αρκάδιος Βιέλγκος, Παναγιώτης Καραχάλιος 
Ελεγκτική Επιτροπή:Γεώργιος Ρουκουνάκης,
Μιχαήλ Σολιδάκης,
Αναστάσιος Σπαθάρης
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ):Θεόφιλος Παγιάτης, Παντελής Σολιδάκης
Για την Ομοσπονδία
Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιώς (ΟΒΣΠ):
Θεόφιλος Παγιάτης, Νικόλαος Χριστουδούλου
ΕΝΚΑΣ-Πειραιά

Απάντηση