ΕΝΚΑΣ: Ημερίδα με θέμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ & Κτίρια Μηδενικής Κατανάλωσης» την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε στην ανοικτή συνάντηση του Κλάδου με επίκαιρο θέμα, που απασχολεί όλους τους Κατασκευαστές, για το Νέο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον ΙΙ», που διοργανώνει η ΕΝΚΑΣ – Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ.


Ημερίδα με θέματα «Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον ΙΙ – Κτήρια Μηδενικής Κατανάλωσης».

Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαϊου 2019 και ώρα 17:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» Γρηγορίου Λαμπράκη 159 -161, Κορυδαλλός.

Συμμετέχουν Κατασκευαστές, Βιομηχανίες Αλουμινίου, Εταιρίες και Φορείς του Κλάδου.

Θα ακολουθήσει η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Μεγάλοι Χορηγοί: Europa Profil Αλουμίνιο, Alumil, Aluminco, Etem, Sherwin Williams, Panidis, Neokem

Xορηγοί: Elval Colour, Analko, AkzoNobel, Team Roll, InScreen, Würth

Χορηγοί Επικοινωνίας: Profil International, Profilnet.gr, Kτίσμα & Αλουμίνιο, Aludata.gr, Themelio Software, Kostologisikoufomaton.gr, B2Green.gr, Piraeus365.gr

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα: ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ΒΕΠ, ΠΟΒΑΣ, ΠΟΕΒΥ, ΕΙΠΑΚ.

Η εταιρία Profilmedia έχει αναλάβει την Οργανωτική Υποστήριξη της εκδήλωσης.

Εισηγητές της Ημερίδας:

Στέλιος Λαμπρακόπουλος και Στέφανος Παλλαντζάς.

Ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος από το 2011 είναι Επιστημονικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Πιστοποιήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ).

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ (1996), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών από το ΕΜΠ (1999), Διδάκτωρ της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ (2008) στην επιστημονική περιοχή των υλικών.

Δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας – Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην Ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 17025) διαθέτοντας 20ετή εμπειρία, έχοντας αναπτύξει περισσότερα από 150 συστήματα για διάφορες εταιρίες.

Επιπροσθέτως ασχολείται με τη σύνταξη μελετών και τη συγγραφή εκπαιδευτικών εγχειριδίων.

Τα τελευταία 15 έτη έχει εξειδικευτεί σε θέματα πιστοποιήσεων (σήμανση CE) και κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού στον κλάδο των Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου (πόρτες, παράθυρα, ρολά, σίτες, εξαρτήματα κ.λπ).

Υπήρξε συνεργάτης του ΑΤΕΙ Χαλκίδας διδάσκοντας Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών, καθώς και του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας διδάσκοντας τόσο Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών όσο και Τεχνολογία Δομικών Προϊόντων.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων στο ΕΜΠ και στο ΑΤΕΙ Θεσσαλίας στον τομέα των υλικών, με εξειδίκευση στα δομικά προϊόντα.

Ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος έχει 13 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και 21 συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια.

Από τις δημοσιεύσεις αυτές έχουν προκύψει περισσότερες από 50 ετεροαναφορές σε επιστημονικά περιοδικά

Ο Στέφανος Παλλαντζάς, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου.

Είναι πιστοποιημένος σχεδιαστής Παθητικών Κτιρίων, Πιστοποιημένος CPHD Trainer και εξουσιοδοτημένος Πιστοποιητής Κτιρίων.

Tο Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου (www.eipak.org), το οποίο σήμερα αποτελεί επίσημο εκπρόσωπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παθητικών Κτιρίων στην Ελλάδα και την Κύπρο, αριθμεί πάνω από 150 μέλη, διεξάγει σεμινάρια πιστοποίησης σχεδιαστών  και τεχνικών παθητικών κτιρίων και συμμετέχει σε διεθνή και ευρωπαϊκά προγράμματα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Μαζί με την ομάδα Passivistas (www.passivistas.com), έχει ολοκληρώσει το πρώτο πιστοποιημένο παθητικό κτίριο από ανακαίνιση στην Αθήνα, ένα κτίριο ανοιχτό σε επισκέψεις σε κάθε ενδιαφερόμενο, που αποτελεί πλέον και την έδρα του ΕΙΠΑΚ.

Έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις για το Παθητικό Κτίριο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε εκδηλώσεις σε Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Κροατία και Τουρκία, ενώ είναι εισηγητής στα Passive House Basics και Certified PH Designer Σεμινάρια που γίνονται σε όλη την Ελλάδα και την Τουρκία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

ΕΝΚΑΣ: 210/49.12.885

PROFILMEDIA: 210/80.56.800, 6973/805.584

Δείτε την πρόσκληση σε pdf:

Απάντηση