ΕΝΚΑΣ: Ιδιαίτερα επιτυχημένη η συνάντηση του κλάδου στον Πειραιά

Η Ένωση Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ (ΕΝΚΑΣ) πραγματοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία PROFILMEDIA την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις “Προοπτικές της αγοράς και το marketing των μικρών επιχειρήσεων”.

Η εκδήλωση διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: KABOYΡΑΣ, ELVIAL, TEAM ROLL, ALUMIL, ANALKO, DOMUS, ETEM, EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, EXALCO, INVER, NEOKEM, PANIDIS.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τις εταιρείες χορηγούς, ευχήθηκε υγεία, καλές δουλειές, υπομονή και μίλησε για τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτής της συνάντησης και το ρόλο που διαδραματίζει τα τελευταία χρόνια η Ένωση Νίκαιας στο κλάδο.

O Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ και Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ ανακοίνωσε την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ. Το μεγάλο γεγονός του κλάδου θα πραγματοποιηθεί 5-6 Νοέμβριου του 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από φορείς του κλάδου ο κ. Νικόλαος Βλαχάκης μέλος της ΕΕΑ, διάβασε τον χαιρετισμό της νέας Προέδρου της ΕΕΑ κας Αγγελικής Παπαγεωργίου, ακολούθησε χαιρετισμός του εκπροσώπου της ΓΣΕΒΒΕ, ο κ. Διαμαντής Γ. Γραμματέας του ΣΕΚΑ, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πειραιά, ο κ. Μιχάλης Ιωαννίδης Πρόεδρος της Ένωσης Εμπορών Αττικής, ο κ. Λάζαρος Ασλανίδης Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεταποιητών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ημαθίας.

Εναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και οι κ.κ. Γιώργος Καλογεράκης από την ELVIAL, Γιώργος Ρουκουνάκης από την ΤΕΑΜROLL, Νικόλαος Βλαχάκης από την ΝΕΟΚΕΜ και Παναγιώτης Σάρδης από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ.

Για τις προοπτικές της Αγοράς μίλησε ο κος Γιώργος Κουράσης Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ ενώ ο κ. Νίκος Καλογεράκης, Bachelor Marketing & Επικοινωνίας αναφέρθηκε στο Marketing μικρών επιχειρήσεων.

Ακολούθησε μπουφές με εδέσματα που έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Αμέσως μετά ακολούθησε η Γενική Συνέλευση της ΕΝΚΑΣ.

Απάντηση