ΕΝΚΑΣ: Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Αθέμιτος Ανταγωνισμός» την Δευτέρα στις 12 Ιουνίου 2017

ΕΝΚΑΣ ημερίδα Αθέμιτος Ανταγωνισμός

Η  Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού και Πέριξ (ΕΝΚΑΣ) σας προσκαλεί σε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «ο Αθέμιτος Ανταγωνισμός στον Κλάδο των Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών της στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας (Παν. Τσαλδάρη 10, 184 50, Νίκαια) σε συνεργασία με την εταιρεία PROFILMEDIA, η οποία έχει αναλάβει την Οργανωτική Υποστήριξη.

Η ΕΝΚΑΣ στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης αναλαμβάνει μια ακόμη φορά την πρωτοβουλία αλλά και την ευθύνη για την ανάδειξη μιας στρεβλής πραγματικότητας και την αφύπνιση όλων,  με σκοπό να εμποδίσει την περαιτέρω συρρίκνωση του κλάδου και τον μαρασμό των ελληνικών βιοτεχνιών.

Μοναδικός στόχος η επιβίωση των επιχειρήσεων.

Ομιλητές θα είναι οι ίδιοι οι κατασκευαστές, οι οποίοι οφείλουν να έχουν καθοριστικό ρόλο στην αγορά που διαμορφώνεται.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα δοθεί αρκετός χρόνος για συζήτηση και παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες.

Στην ημερίδα συμμετέχουν Μέλη της Ένωσης, Κατασκευαστές Αλουμινίου και Σιδήρου, Βιομηχανίες Αλουμινίου, Έμποροι, Εταιρείες με Εξαρτήματα, Πόρτες, Ρολά – Γκαραζόπορτες, Μηχανήματα, Κάγκελα, Αντικωνωπικά Συστήματα, Βαφεία και Πούδρες Βαφής.

Η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία και θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Την εκδήλωση στηρίζουν οι παρακάτω εταιρείες του Κλάδου

Μεγάλοι Χορηγοί
Alumil, Elvial, Etem, ExtraPlastica – Extra Color

Χορηγοί
Europa Profil Αλουμίνιο, Μακεδονική – Πανίδης, Νeokem, Best, Analko, Metaloumin, Metal SA – Compass, Domus, RMV, Team Roll, Κάβουρας, Sital, Akzo Nobel

Υποστηρικτές Επικοινωνίας
Profil Energy – Profilnet.gr, Aluminium Magazine – Alunet.gr, Κτίσμα & Αλουμίνιο – Aludata.gr, Θεμέλιο – kostologisikoufomaton.gr

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΚΑΣ

Πληροφορίες: 210/8056800, 6973805584 (Profilmedia) / 210 4920528 (ΕΝΚΑΣ)

 

Απάντηση