Elvial: Συνεχής και δυναμική παρουσία

Η Elvial συνεχίζει και το 2018, τη δυναμική της παρουσία σε διεθνής εκθέσεις του κλάδου αλλά και τις χορηγίες σε εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση για τα νέα της προϊόντα αλλά και τις καινοτομίες που την έχουν ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, όπως το I2.

Η αρχή έγινε με την Infacoma 2018, στην οποία για 2η συνεχή χρονιά οι κλάδοι της δόμησης, ανακαίνισης, εξοικονόμησης ενέργειας βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Elvial συνέχισε τις λαμπερές εμφανίσεις των τελευταίων ετών, και πιο πλήρης από ποτέ συγκέντρωσε σημαντικές παρουσίες από όλο τον κλάδο της οικοδομής. Η προβολή ήταν ιδιαίτερα στοχευμένη και επίκαιρη καλύπτοντας ζητούμενα που οι επισκέπτες έθεταν. Νέα και καινοτόμα προϊόντα, αρχιτεκτονικές λύσεις ξενοδοχειακών καταλυμάτων με χαμηλό κόστος και βέβαια ενεργειακές λύσεις υψηλού κύρους για την έναρξη του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ”. Εν όψη της έναρξης του προγράμματος και των νέων αυστηρότερων απαιτήσεων ενεργειακής απόδοσης, το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών επικεντρώθηκε στα προϊόντα I2 (με ειδικό μονωτικό υλικό και βιομηχανική εγγύηση) που αποτελούν Παγκόσμια Καινοτομία και αποδίδουν έως και 38% μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, επιτυγχάνοντας έτσι το maximum των ενεργειακών απαιτήσεων με πιστοποιημένα αποτελέσματα, συνδυάζοντας τα με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Τα συστήματα Xclusive Plus και ιδιαίτερα το Νέο συρόμενο σύστημα Minimal Look, δίνουν βάθος στη θεωρία του minimal που βασίζεται στην απλότητα και τη λιτότητα και απέδειξε ότι ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Λίτες και δυναμικλες γράμμες σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση της ελευθερίας και της άνεσης. Αισθητική, άνεση και άψογη φιλοξενία απόλαυσαν οι εκατοντάδες επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο της Elvial, ενώ στην αρχιτεκτονική του χώρου κυριάρχησε το λευκό χρώμα εκφράζοντας έτσι την καθαρότητα των αποφάσεων και της στρατηγικής της επιχείρησης σε όλες της τις δραστηριότητες.

Η Elvial, συμμετείχε επίσης στο “The Hotel Design Workshop”, το οποίο διοργανώθηκε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο με σκοπό να θέσει νέες βάσεις στην Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη, που αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Ελληνικού Τουρισμού και κατ’ επέκταση της Ελληνικής οικονομίας. Παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα της, και το πλήθος των αρχιτεκτονικών λύσεων που προσφέρει, η Elvial κέντρισε για ακόμη μια φόρα το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, και απόλαυσε την αποδοχή και το θαυμασμό τους για την ποιότητα και την αξιοπιστία της.

Ακολουθώντας τις καθαρές, minimal και φωτεινές γραμμές που αποτυπώνουν την εταιρική φιλοσοφία, η παρουσία της Elvial στη Διεθνή Έκθεση Δόμησης Sebbe, στη Σερβία 18-21/04, εντυπωσίασε τους επισκέπτες. Με σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, δυναμικός και διαδραστικός ο εκθεσιακός χώρος της Elvial, έδωσε την ευκαιρία για δημιουργικές συναντήσεις, στις οποίες παρουσιαστηκάν ισχυρές προτάσεις, τεχνολογικά προηγμένες για πιστοποιημένες, ολοκληρωμένες, ποιοτικές λύσεις. Και βέβαια όπως πάντα με πιστοποιημένα αποτελέσματα και ελεγχόμενο κόστος. Με έμφαση στο μοναδικό στον κόσμο τείχος θερμομόνωσης Elvial I2, παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες της εταιρείας που δημιουργήθηκαν για την κάλυψη των πιο σύγχρονων σχεδιαστικών απαιτήσεων. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την σχέση υψηλής ποιότητας και ελεγχόμενου κόστους και διαπίστωσαν τους λόγους που οι τεχνολογίες καινοτομιών της Elvial αποτελούν το κλειδί για ανεξάντλητες δημιουργίες, προσφέροντας στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μοναδικών έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία, εξασφαλίζοντας πάντα τις υψηλότερες επιδόσεις.

Τέλος, η Elvial υποστηρίζοντας τη σύγχρονη αρχιτεκτονική άποψη και την εφαρμογή σχεδιαστικών επιλογών που αναδεικνύουν την μοναδικότητα της Ελληνικής ομορφιάς, συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στο συνέδριο “Leisure Architecture & Resorts” στο Metropolitan Expo, στις 28 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο των εκθέσεων Domotec & Medwood, το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πληρότητα θέσεων. Σκοπός του συνεδρίου ήταν να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η αρχιτεκτονική αναβαθμίζει την βιομηχανία του τουρισμού και να αναδείξει τις τάσεις στην εξοχική κατοικία, το hoteling και το real estate, υπό το πρίσμα της Ελληνικής αυθεντικότητας.

Η Elvial συνεχίζοντας την εξαιρετικά δυναμική της συμμετοχή και προβολή με σκοπό την διαρκή ενημέρωση για τα μοναδικά καινοτόμα προϊόντα της, πρόκειται να συμμετάσχει από 9 έως 11 Οκτωβρίου 2018 στη Διεθνή Έκθεση Aluminium 2018 η οποία θα παρουσιάσει όλη την γκάμα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και προτάσεις επίλυσης προβλημάτων στον τομέα του αλουμινίου. Η έκθεση θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο του Düsseldorf, από την Reed Exhibitions.

H Elvial θα συμμετάσχει στην προσεχή έκθεση Xenia 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 24-26 Νοεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo, ημερομηνίες στρατηγικά επιλεγμένες έτσι ώστε να επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών όλων των εκθετών αλλά και επισκεπτών. Η Xenia 2018 σύμφωνα με όλα τα δείγματα μέχρι στιγμής, θα καταρρίψει τα ίδια της τα ρεκόρ, τόσο σε αριθμό εκθετών όσο και επισκεπτών, καθώς οι εκθέτες αναμένεται να φτάσουν τους 550 και οι επισκέπτες να ξεπεράσουν τους 35.000. Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων για τον εξοπλισμό, κατασκευή, ανακαίνιση και τροφοδοσία των ξενοδοχείων και των ευρύτερων τουριστικών καταλυμάτων, με την διαχρονική στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του ξενοδοχειακού κλάδου και με την προσέλκυση ακόμα πιο στοχευμένων και ποιοτικών επισκεπτών από την Ελλάδα και την Κύπρο, η Xenia 2018 θα αναδειχθεί για ακόμα μία χρονιά στο κορυφαίο εμπορικό φόρουμ της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.

Τέλος, τον Ιανουάριο του 2019 η Elvial θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακόμη πιο δυναμικά σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνής εκθέσεις του κλάδου, την ΒΑU, η οποία θα πραγματοποιηθεί 14-19/01/19 στο Μόναχο της Γερμανίας, έχοντας στόχο να παρουσιάσει το εύρος των αρχιτεκτονικών της προτάσεων σε ένα από τα πιο απαιτητικά κοινά παγκοσμίως.

Απάντηση