Elvial: Στη μάχη κατά του Covid-19

Σε μια σεμνή τελετή που έγινε για λόγους ασφαλείας, στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, η Διοίκηση του Νοσοκομείου και οι τοπικές αρχές ευχαρίστησαν την Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου ELVIAL για την σημαντική προσφορά της σε πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό (αναπνευστήρες) για την περίθαλψη σοβαρών περιστατικών και υγειονομικό υλικό για την προστασία και την καταπολέμηση της διάδοσης του Κορωνοϊου COVID-19.


Για λογαριασμό της ELVIAL στην εκδήλωση παρέστη ο Διευθυντής εργοστασίου κος Παύλος Βαγιωνάς και μέλη της τοπικής κοινωνίας. Τον κο Βαγιωνά ως εκπρόσωπο της ELVIAL συνεχάρη ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Γιάννης Ανδρίτσος εξάρωντας την σημαντικότητα της προσφοράς, και την γενναιοδωρία της οικογένειας Δημητρίου Τζίκα ως Διοίκηση της εταιρείας.

Η ELVIAL επέλεξε εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, να συμβάλλει ως αρωγός των προσπαθειών της πολιτείας, παραβλέποντας την όποια προϊοντική προώθηση και άλλους τρόπους προβολής.

Συμμετείχε όμως με όλες τις δυνάμεις της στην προσπάθεια για την κάλυψη των συγκεκριμένων ζητουμένων αναγκών για να αποφευχθεί η κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας και την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών κατά της πανδημίας.

Όπως σε ανάλογες περιόδους (capital controls) έτσι και σε αυτές τις κρίσιμες για την κοινωνία και τη χώρα στιγμές, ELVIAL, επέλεξε με υπευθυνότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, εξασφαλίζοντας αρχικά την οικονομική θωράκιση της εταιρείας εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, προκειμένου να μην επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό.

Με ευαισθησία απάλλαξε εργαζόμενους με χαρακτηριστικά ευπαθών ομάδων, καθιέρωσε την εργασία από το σπίτι δημιουργώντας κατά περίπτωση τις κατάλληλες υποδομές και έλαβε όλα τα μέτρα προληπτικής υγιεινής για την απρόσκοπτη συνέχεια όλων των παραγωγικών και διοικητικών λειτουργειών και υποχρεώσεων καθ΄όλη την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων χωρίς να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα.

Με τον τρόπο αυτό εντατικοποίησε τους ρυθμούς με άμεσο στόχο την εξυπηρέτηση των συνεργατών της κατά την διάρκεια των περιορισμών αλλά δημιούργησε και το περιβάλλον για την επόμενη μέρα και τις αυξημένες απαιτήσεις.

Με εσωτερική οργάνωση, ανέπτυξε με εξαιρετική πρόοδο τη short edition του ΝΕΟΥ website που καλύπτει πλέον αρκετά από τα θέματα του, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη για μια μοναδική εμπειρία περιήγησής του και γνωριμία με τα προϊόντα μας.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν νέες τεχνικές λύσεις και προσθήκες νέων κατασκευαστικών δυνατοτήτων στα δημοφιλή συστήματα διευρύνοντας τον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των συνεργατών μας.

Τέλος, δημιουργήθηκαν εργαλεία αμεσότερης και ποιοτικότερης εξυπηρέτησης της παραγγελιοληψίας, νέοι τεχνικοί κατάλογοι συστημάτων κ.ά.

Τώρα και πάλι όλοι μαζί καλούμαστε να αποδείξουμε, πως μπορούμε να παραμείνουμε ασφαλείς, ικανοποιώντας όμως παράλληλα τις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις στο δρόμο για την μετάβαση στην κανονικότητα. Η νέα περίοδος θα είναι ιδιαίτερη αλλά και δύσκολη χωρίς αμφισβήτηση.

Θα χρειαστεί όλοι μας να σκεφτούμε αλλά και να πράξουμε με επιχειρηματική αριστεία να Δημιουργήσουμε το δικό μας περιβάλλον.

Απάντηση