Η Elvial στήριξε ως χορηγός το 2ο Building Show by KTIRIO που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.
Η εκδήλωση με θέμα «Τεχνικές Εταιρείες και Ενεργειακά Ποιοτικά Κτίρια» ανέδειξε με επιτυχία τις επιχειρηματικές επενδύσεις σε ενεργειακά κτίρια και τη σημασία και το ρόλο των μελετητικών γραφείων που σχεδιάζουν ή πιστοποιούν ενεργειακά κτίρια και συμβάλλουν θετικά στην ποιοτική αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος της χώρας.

Σημαντικές εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου παρουσίασαν σύγχρονες ιδέες και ποιοτικά ενεργειακά κτίρια, τονίζοντας τη σημασία του ενεργειακού και περιβαλλοντικά ορθού σχεδιασμού, εναρμονισμένου με τα τοπικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε, επίσης, και το Σαλόνι Συζήτησης που ακολούθησε, μεταξύ αναγνωρισμένων και έμπειρων επαγγελματιών του χώρου σχετικά με το μέλλον του κλάδου και τη συμβολή της πιστοποίησης κτιρίων στην ποιοτική αναβάθμιση των υποδομών, περιβαλλοντικά και ενεργειακά.

Την πολιτεία εκπροσώπησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Σταϊκούρας και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θ. Σκυλακάκης, οι οποίοι άνοιξαν τη συζήτηση.

