Εlvial: Στα European Business Awards “The Elite Award for Growth Strategy of the Year!”

Εlvial-european-business-awards

Για 11η συνεχή χρονιά η RSM Ελλάδος βράβευσε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους 11 National Winners των European Business Awards 2017/2018 sponsored by RSM. Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας, Κυρίας Kate Smith CMG την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους κλάδους δραστηριότητας, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη. Η τιμητική διάκριση των επιχειρήσεων ως National Winners, ξεχωρίζει τις καλύτερες επιχειρήσεις στις 12 κατηγορίες των European Business Awards sponsored by RSM.

Η Elvial διακρίθηκε για την επιχειρηματική αριστεία και αναδείχθηκε National Winner για την “Στρατηγική Ανάπτυξης 2017-2018” και της απονεμήθηκε το ένα και μοναδικό βραβείο της κατηγορίας. Είναι η μεγαλύτερη, ίσως, τιμή που γίνεται στην Elvial αφού είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Βιομηχανίας Μεταποίησης γενικώς και του Αλουμινίου ειδικότερα και με αυτό τον τίτλο θα εκπροσωπήσει όλο τον κλάδο έχοντας απέναντι της τους Εθνικούς Νικητές από όλη την Ευρώπη. Η σπουδαία αυτή διάκριση είναι συνέχεια αυτών που έχουν απονεμηθεί το τελευταίο διάστημα στην Elvial για:

  • Την Τεχνολογική Αριστεία και Καινοτομία
  • Τις Επενδύσεις στην Ελλάδα
  • Την Ανάπτυξη Εξωστρέφειας

Όλες μαζί σηματοδοτούν την άριστη οργάνωση, την ορθότητα μακρόπνοου σχεδιασμού ανάπτυξης, την προσήλωση στους στόχους που έχουν τεθεί και την άριστη αποτελεσματικότητα.

Όπως ανέφερε και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Elvial κ. Γιώργος Καλογεράκης, κατά την παραλαβή του Βραβείου “Η Elvial θα συνεχίσει να επενδύει και να παράγει στην Ελλάδα και να εξάγει σε όλο τον κόσμο”, ενισχύοντας την Εθνική οικονομία, συμβάλλοντας στην μείωση της ανεργίας, προστατεύοντας το περιβάλλον της πατρίδας μας, πάντα βασισμένη σε ένα αυστηρά πελατοκεντρικό σύστημα που στόχο έχει την παροχή στους συνεργάτες μας, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων για την κοινή τους ανάπτυξη.

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απηύθυνε ομιλία και συνεχάρη τις Ελληνικές Επιχειρήσεις οι οποίες έχουν διακριθεί στα βραβεία. Στην απονομή των βραβείων συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος, κ. Άθως Στυλιανού, ο Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, κύριος Adrian Tripp και η Βρετανίδα Πρέσβειρα για την Ελλάδα, κυρία Kate Smith CMG.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, o Κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος, δήλωσε: «Η δυναμική παρουσία της χώρας μας, για 11η συνεχή χρονιά, σε έναν διαγωνισμό υψηλού κύρους όπως τα European Business Awards sponsored by RSM, αποδεικνύει πως οι Ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν καταφέρει να δραστηριοποιηθούν μέσα σε ένα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως αυτό της χώρας μας, λειτουργούν με καινοτομία και υψηλά πρότυπα που έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία σημαντικών αναπτυξιακών προοπτικών. Είναι αξιοσημείωτο ότι 11 Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν φτάσει στον Ευρωπαϊκό τελικό, έχουμε δηλαδή τόσους National Winners όσους η Γερμανία, η Γαλλία και άλλες χώρες πολύ μεγαλύτερες από την Ελλάδα. Η διάκριση αυτή μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον. Συγχαρητήρια στους 11 National Winners από όλους εμάς στην RSM Ελλάδος και καλή επιτυχία στον τελικό!».

Ο τελικός των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, στις 23 Μαΐου 2018, όπου και θα ανακοινωθούν οι νικητές της κάθε κατηγορίας στην λαμπρή τελετή απονομής.

Απάντηση