Εlvial: Μεγάλος χορηγός στη φανέλα του Κιλκισιακού

Εlvial

Ύστερα από συνεχείς επαφές κατά το τελευταίο διάστημα, Κιλκισιακός και Εlvial ΑΕ ήλθαν σε συμφωνία συνεργασίας.


Έτσι, η εδρεύουσα στην βιομηχανική περιοχή της Ν. Σάντας εταιρία διέλασης αλουμινίου θα είναι χορηγός της ομάδας του Κιλκίς κατά την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Κατόπιν τούτου η Εlvial θα διαφημίζεται μέσω της φανέλας του Κιλκισιακού, που είναι η δεύτερη ομάδα εθνικής κατηγορίας του νομού, η οποία υποστηρίζεται κατ΄αυτόν τον τρόπο από την Εlvial, μετά την χειροσφαιρική του ΓΑΣ Κιλκίς προ εικοσαετίας.

Στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Κιλκισιακού για την νέα αγωνιστική περίοδο, το απόγευμα της Τετάρτης 27.9.17, παρουσία τη διοίκησης, της ανδρική ομάδας, της γυναικείας ομάδας, της δεύτερης ομάδας και της σχολής ποδοσφαίρου.

Μεγάλοι χορηγοί η βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου «Εlvial» και η μεταφορική εταιρεία «Θαμνίδης».

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Ηλιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, με τον προπονητή των ανδρών Λεωνίδα Υφαντίδη να παίρνει πρώτος τον λόγο και να αναπτύσσει τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Κιλκισιακού Β΄ Θωμάς Σαραφίδης ευχήθηκε καλή πορεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, με τον προπονητή των γυναικών Λάζαρο Δελήπαλτα να πράττει κάτι ανάλογο και να τονίζει πως τα κορίτσια του θα…μιλήσουν στο γήπεδο!

Ο τεχνικός διευθυντής της σχολής ποδοσφαίρου Τόνι Γκονζάλεζ, έκανε γνωστούς τους στόχους της ακαδημίας και τόνισε το ταλέντο που υπάρχει σε αυτήν, και εξέφρασε τη σιγουριά του πως θα επανδρώσουν σύντομα πολλά παιδιά τη πρώτη ομάδα.

Η εκπρόσωπος της Εlvial κ. Αντωνιάδου ανέφερε πως η εταιρία θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και ελπίζει να είναι… γούρικη αυτή η συνεργασία, με τον αρχηγό Σπύρο Ματεντζίδη και τους Κώστα Λογγινίδη και Δημήτρη Δρόσο να της παραδίδουν την αναμνηστική φανέλα, κάτι που έπραξαν και στη συνέχεια δίνοντας την κορνίζα στον Παναγιώτη Θαμνίδη που για ακόμη μια χρονιά στέκεται αρωγός στη προσπάθεια του Κιλκισιακού.

Πηγή: maxitis.gr

Απάντηση