Εlval Colour: Δυναμικό “παρών” στη BAU 2017

Εlval Colour BAU 2017

Η Elval Colour έδωσε δυναμικό “παρών” στην κορυφαία έκθεση αρχιτεκτονικής, συστημάτων και υλικών BAU 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 21 Ιανουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Στην αίθουσα C1 του εκθεσιακού χώρου, στο περίπτερο 411, η εταιρία παρουσίασε πρωτοποριακά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αποχρώσεων.

Οι εφαρμογές που παρουσιάστηκαν προσέλκυσαν και εντυπωσίασαν τους επισκέπτες που αναζητούσαν υψηλή ποιότητα στις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής και στην δημιουργικότητα των αρχιτεκτονικών έργων. Aπό τους βασικούς πρωταγωνιστές της γκάμας των προϊόντων της Elval Colour, το σύνθετο πάνελ αλουμινίου ανώτερης ποιότητας αρχιτεκτονικών εφαρμογών και μέγιστης πυραντοχής etalbond® A2 προσέλκυσε το ενδιαφέρον.

Το etalbond® A2, έχει δοκιμαστεί σε τεστ καύσης με βάση το EN 13501-1 και έχει κατηγοριοποιηθεί ως Α2-s1, d0 γεγονός που το καθιστά ιδανικό υλικό για κτίρια υψηλής ευαισθησίας και επισκεψιμότητας όπως κτίρια άνω των 20μ, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νοσοκομεία, σχολεία κλπ. Η Elval Colour είναι μια από τις λίγες εταιρίες στον κόσμο που παράγουν το Α2, το πιο προηγμένο σύνθετο πάνελ αλουμινίου. Ολοκαίνουργια χρώματα με δημιουργικές μεθόδους επεξεργασίας, χρώματα από ανοδίωση και εντυπωσιακά textures έντυσαν το περίπτερο της Elval Colour προσφέροντας μια ευρεία γκάμα εναλλακτικών επιλογών και έμπνευσης.

Στην BAU 2017 συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 εκθέτες από 40 χώρες και οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 250.000. Όπως δήλωσαν και οι εκπρόσωποι της Elval Colour «Η έκθεση BAU 2017 αποτέλεσε για εμάς πηγή έμπνευσης, αλλά κυρίως μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε στους συνεργάτες και πελάτες μας ότι η εταιρία μας παραμένει πιστή στις αξίες της, να υπερβαίνει τις προσδοκίες τους με συνέπεια και υπευθυνότητα».

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση