Ελληνική Ένωση Αλουμινίου: Διεθνές Forum & Έκθεση 20-21 Ιουνίου 2018

Ελληνική-Ένωση-Αλουμινίου-forum

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου διοργανώνει την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας Διεθνές Forum με τίτλο «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία».

Στόχος των διημέρων εκδηλώσεων είναι να αναδείξει τη σημασία του Κλάδου του Αλουμινίου στην εθνική οικονομία, να αναλύσει τις διεθνείς εξελίξεις και την ανταγωνιστικότητα του Κλάδου στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον, να προδιαγράψει τις προοπτικές ανάπτυξης της εσωτερικής αγοράς και τις τάσεις στα προϊόντα, τις προδιαγραφές και τις αρχιτεκτονικές λύσεις.

Τα παραπάνω θέματα θα αναλύσουν εξειδικευμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στα πλαίσια του Διεθνούς Forum πέρα από το Πρόγραμμα των κύριων ομιλιών θα λειτουργεί παράλληλα και τις δύο ημέρες έκθεση προϊόντων αλουμινίου των χορηγών που είναι μέχρι τώρα οι εταιρίες: ElvalHalcor, Alumil, Aluminco, Cosmos Aluminium, Elvial, Exalco, Europa Profil Αλουμίνιο, Etem, Neokem, Inver East Med.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν ειδικά Σεμινάρια όπως αυτό την Τρίτη 20 Ιουνίου 2018 με θέμα “Πρόσφατες εξελίξεις στο κανονιστικό πλαίσιο στον Κλάδο των Κουφωμάτων και Υαλοπετασμάτων” με ομιλητή τον Δρ Παύλο Βαταβάλη (υπεύθυνου κτηριακού τομέα και προτυποποίησης του Ευρωπακού Αλουμινίου, Βρυξέλες). Το σεμινάριο απευθύνεται στους Κατασκευαστές Αλουμινίου και στα στελέχη των Διελάσεων και θα περιλαμβάνει τις νέες προδιαγραφές που θα πρέπει να ακολουθεί ο Κλάδος στα Κουφώματα.

Όλα αυτά θα πραγματοποιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με την παραλαβή της σχετικής πρόσκλησης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνείτε με την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου (21072561302, email:info@aluminium.org.gr).

1 σχόλιο

Απάντηση