Ελληνική Ένωση Αλουμινίου: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και τα εγκαίνια των γραφείων της

Εορταστική εκδήλωση μελών, βιομηχανιών, εταιρειών και Φορέων του Κλάδου Αλουμινίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στην εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και εγκαινίων των ανακαινισμένων γραφείων της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου.


Μαζική η συμμετοχή των Μελών της ΕΕΑ, ανταλλάσοντας εγκάρδιες Ευχές και Χρόνια Πολλά για μια εποικοδομητική και αποδοτική Νέα Χρονιά το έτος 2024.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Μεντζελόπουλος έκοψε την Βασιλόπιτα με
την παρουσία της Διευθύντριας Έλλης Γκανάκου και όλων των προσκεκλημένων.

Η ομιλία του Προέδρου της ΕΕΑ εστιάστηκε στην ανάπτυξη του χώρου Αλουμινίου σε Ελλάδα και εξωτερικό τονίζοντας τις ανοδικές τάσεις και τις ευνοϊκές συνθήκες που καταγράφονται στο σημερινό περιβάλλον για τον Κατασκευαστικό και Αρχιτεκτονικό Κλάδο.

Σύνθημα “το Μέλλον είναι μπροστά μας”

Τα εγκαίνια της ανακαίνισης των γραφείων και γενικότερα όλου του εργασιακού χώρου έγινε με την συμμετοχή και στήριξη όλων των μελών, ιδιαίτερα όμως στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα συστήματα έγιναν από
την βιομηχανία αλουμινίου Europa.

Παράλληλα έγινε βράβευση στο πρόσωπο του Γρηγόρη Τζιρακιάν (Europa), ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου όπως και στην Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας Ανούς Τζιρακιάν.

Ο τυχερός της γιορτής στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν ο Νίκος Βλαχάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Neokem που κέρδισε το φλουρί.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε σε όμορφο κλίμα με ανταλλαγές Ευχών για μια εποικοδομητική νέα Χρονιά.

Απάντηση