ΕΛΙΠΥΚΑ: 2ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών

ΕΛΙΠΥΚΑ 2ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών

Πρόσκληση υποβολής εργασιών -παρουσιάσεων για το 2ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών που θα διοργανώσει το ΕΛΙΠΥΚΑ.


Οι προετοιμασίες για το 2ο Διεθνές Συνέδριο «ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, ενός αγώνα δρόμου αντοχής αλλά και δημιουργικότητας, ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, με εκκίνηση την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και τερματισμό στη Θεσσαλονίκη την 20ή Μαΐου 2022, ξεκίνησαν.

Σημαντικά σημεία τις διαδρομής είναι η συνεχής ενημέρωση της ιστοσελίδας του ΕΛΙΠΥΚΑ (www.elipyka.org) και η οργάνωση προσυνεδριακών webinars στα οποία θα γίνονται εισαγωγικές παρουσιάσεις των μεγάλων θεματικών κατηγοριών που θα εξετασθούν και θα αναπτυχθούν κατά τις 2 ημέρες του Συνεδρίου, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Ήδη υλοποιήθηκε το 1ο διεθνές webinar “FOREST FIRES AND BUILDINGS RESILIENCE”, την 21η Οκτωβρίου 2021 και θα ανακοινωθούν πολύ γρήγορα τα αμέσως επόμενα δύο.

Στην πορεία θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των ομιλητών, οι ομιλίες και οι χορηγοί του συνεδρίου, όπως επίσης και διάφορες χρηστικού τύπου πληροφορίες για τους συνέδρους.

Σήμερα ανακοινώνουμε την πρόσκληση για υποβολή εργασιών και παρουσιάσεων, από το εσωτερικό και το εξωτερικό (call for papers) και τις θεματικές περιοχές του Συνεδρίου.

Κατεβάστε την πρόσκληση και τις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου, πατώντας ΕΔΩ.

Λίγα λόγια το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ

Σκοπός του ΕΛΙΠΥΚΑ είναι η συμβολή στη διαμόρφωση και τήρηση, μέσω μηχανισμών ελέγχου, προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας, όπως επίσης η μελέτη και η ανάπτυξη προτάσεων για τη βελτίωσή τους, ώστε να αποτρέπονται/μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές.

Απάντηση