ΕΛΒΑΛ: Υποστηρίζεται η ψηφιοποίησή της μέσω SAP

ΕΛΒΑΛ

Η SAP ανακοίνωσε σήμερα πως η ΕΛΒΑΛ κορυφαία βιομηχανία έλασης αλουμινίου στην Ευρώπη, επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό την SAP.


Η ΕΛΒΑΛ, παράγει σε καθημερινή βάση μεγάλες ποσότητες – δομημένων και αδόμητων – επιχειρηματικών δεδομένων.

Η διαχείριση του όγκου αυτών των δεδομένων αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Η χρήση του ψηφιακού πυρήνα  της SAP, ο οποίος βασίζεται στην κορυφαία πλατφόρμα SAP S/4 HANA, σε συνδυασμό με τις λύσεις διαχείρισης περιεχομένου της OpenText, επιτρέπει στην ΕΛΒΑΛ την ενσωμάτωση της έννοιας του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

Η ΕΛΒΑΛ επιδιώκει τη βελτιστοποίηση και απλοποίηση των βασικών της διαδικασιών για να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο κεφάλαιο της, με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της και τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Στη μακροχρόνια συνεργασία της με την SAP, η ΕΛΒΑΛ έχει ήδη ψηφιοποιήσει βασικές επιχειρησιακές λειτουργίες, χρησιμοποιώντας τις λύσεις διαχείρισης περιεχομένου της OpenText.

Η νέα υλοποίηση έχει ως στόχο να επεκτείνει την αποτελεσματική διαχείριση του περιεχομένου μέσα στον οργανισμό.

Ο υπεύθυνος του έργου από την ΕΛΒΑΛ, τόνισε: « Μέσω της συνεργασίας μας με την SAP και της υλοποίησης των λύσεων διαχείρισης περιεχομένου OpenText, εργαζόμαστε για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου μας να μεταμορφώσουμε όλες τις βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες μας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής. Έχουμε εμπιστοσύνη στην SAP και στην OpenText σε αυτό το πραγματικά  σημαντικό έργο για τη συγκροτημένη και ποιοτική υλοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών ψηφιακού μετασχηματισμού.»

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε : «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή την συνεργασία μας στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της ΕΛΒΑΛ. Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η εταιρία στην SAP και στις λύσεις OpenText, αποτελεί σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας να καινοτομούμε συνεχώς και να βοηθάμε τους συνεργάτες μας να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.»

Πηγή: sap.com

Απάντηση