Έκθεση Ανοιξιάτικη Κατοικία 11-19 Μαρτίου στο Ελληνικό

Έκθεση Ανοιξιάτικη Κατοικία 11 - 19 Μαρτίου στο Ελληνικό

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2017: Η έκθεση θεσμός για το σπίτι και τις αγορές σας, έρχεται και φέτος στην Ξιφασκία.

Η Ανοιξιάτικη Κατοικία, η πιο ολοκληρωμένη έκθεση για το έπιπλο και τη διακόσμηση κλείνει φέτος ένα τέταρτο του αιώνα! Αυτή τη χρονιά πιο ανανεωμένη και πιο πλήρης ανοίγει τις πόρτες της από 11 έως 19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Δυτικό Αεροδρόμιο, στο Ελληνικό και σας περιμένει με δημιουργικές προτάσεις και λύσεις για το σπίτι σας.

Με μια βόλτα στην έκθεση μπορείτε να δείτε τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές και εμπόρους επίπλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και χωρίς κόπο, να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στις πιο συμφέρουσες τιμές ή να πάρετε ιδέες για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του χώρου σας.

Αναλυτικά, η έκθεση φιλοξενεί : Έπιπλα – Καναπέδες – Κρεβάτια – Στρώματα, Είδη Εσωτερικής Διακόσµησης, Έπιπλα Κήπου & Βεράντας, Έπιπλα Γραφείου, Κουζίνας & Μπάνιου, Αλουµίνια, Τζάκια, Πόρτες ασφαλείας, Ηλιακά- Κλιµατιστικά, Χαλιά-Μοκέτες, Έργα Τέχνης, Διακοσμητικά, Φωτιστικά, Λευκά Είδη, Σερβίτσια, Μικροσυσκευές, Είδη οικιακής χρήσεως, Υπηρεσίες, Ασφαλιστικές Εταιρίες κ.ά.

Σας περιμένουμε για να κάνετε την Φθινοπωρινή βόλτα σας με πολλές ιδέες και έμπνευση, με δωρεάν μεταφορά από τα πούλμαν της Κατοικίας από το ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, αλλά και απεριόριστες θέσεις parking.

ΈΚΘΕΣΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

11 ΕΩΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30 – 21:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:30 – 21:00

Με την υπογραφή της RM INTERNATIONAL

Και όλα αυτά με τη σφραγίδα της RM INTERNATIONAL, της εταιρίας που εδώ και 24 χρόνια αποτελεί το όνομα εγγύηση για επιτυχημένες διοργανώσεις όπως η ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΞΠΟΤΡΟΦ κ.α. Διοργανώσεις που έχουν αγαπηθεί από περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες και έχουν προσελκύσει τη συμμετοχή χιλιάδων ελλήνων επαγγελματιών.

Πηγή: katoikia.eu

Απάντηση