Εξοικονομώ Κατοικιών-Επιχειρήσεων & Φωτοβολταϊκά Στέγης: Δηλώστε συμμετοχή στην Τεχνική Ημερίδα του ΠΣΥΠΕΝΕΠ

Εξοικονομώ Κατοικιών

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ. Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων σε συνδυασμό με την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για την κάλυψη των υπολειπόμενων αναγκών είναι ο πλέον αξιόπιστος τρόπος αντιμετώπισης του δυσβάσταχτου ενεργειακού κόστους αλλά και ο μοναδικός τρόπος θωράκισης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων απέναντι στην αβεβαιότητα της μεταβολής των τιμών καυσίμων και ενέργειας τα επόμενα χρόνια.


Τι ισχύει στη νομοθεσία σχετικά με την αυτοπαραγωγή ενέργειας; Πώς γίνεται μια μελέτη διαστασιολόγησης φωτοβολταϊκών συστημάτων σύμφωνα με το σχέδιο της Τ.Ο.Τ.Ε.Ε. 20701-8/2022: «Εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στα κτίρια»;

Ποια χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων και επιχειρήσεων πρόκειται να εκκινήσουν άμεσα, με τί όρους και τι ποσοστά επιδότησης;

Ποιές νέες απαιτήσεις ως προς τις μελέτες των μηχανικών εισάγονται;

Για την ενημέρωση των μηχανικών στα παραπάνω θέματα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών συνδιοργανώνει με το Τεχνικό Έπιμελητήριο Έλλάδας, την Τεχνική Εκδήλωση με θέμα: «Φωτοβολταϊκά στα κτίρια και χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών και επιχειρήσεων».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα) την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 18:00-21:00.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Πηγή: b2green.gr

Απάντηση