Έφυγε από κοντά μας ο Ανδρέας Παπαχριστόπουλος

Παπαχριστόπουλος

Φίλε Ανδρέα μας άφησες. Φτωχότερος ο κλάδος του Αλουμινίου. Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο των Αγγέλων. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 το πρωί αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του Ανδρέα Παπαχριστόπουλου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ταξιάρχη απέναντι από το ΙΚΑ Περιστερίου. Ακολούθως στο Κοιμητήριο Περιστερίου στο Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, Αναπαύσεως 35, 121 35 Περιστέρι.


Έφυγε από κοντά μας, ο Ανδρέας Παπαχριστόπουλος σε ηλικία 80 ετών. Ο καταξιωμένος επιχειρηματίας – κατασκευαστής στο χώρο του Αλουμινίου από το 1974, διευθύνοντας την γνώστη σε όλους μας κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων «ΑΠΑΛΟΥΜΙΝ».

Ξεκίνησε στο στίβο της βιοπάλης το 1958 σε ένα σιδηρουργείο στην οδό Πειραιώς ως υπάλληλος. Το 1961 υπηρέτησε στον στρατό και πάλι το 1962 στο σιδηρουργείο.

Το 1964 σε μία μάντρα με ένα κιόσκι ξεκίνησε να κατασκευάζει σιδηρουργικές εργασίες. Μετά από 2 χρόνια με την επωνυμία «Ανδρέας Σιδηροκατασκευαί», η οποία αργότερα εξελίχθηκε στην «ΑΠΑΛΟΥΜΙΝ».

Εντυπωσιασμένος από το αλουμίνιο και μέσα από συνεχή έρευνα και μελέτη ετών, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια καταξιωμένη επιχείρηση την επώνυμη «ΑΠΑΛΟΥΜΙΝ».

Εργάστηκε με ζήλο, συνέπεια, αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό να καταφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, γιατί όπως άλλωστε δήλωνε ο ίδιος «Τα αγαθά κόποις κτώνται».

Ερευνώντας συνεχώς την αγορά και τον ανταγωνισμό έδινε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των κατασκευών, δημιουργώντας συγχρόνως προϊόντα με design.

Ο Ανδρέας Παπαχριστόπουλος, ένας αξιόλογος άνθρωπος και επιχειρηματίας ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον οποιοδήποτε σε οτιδήποτε του ζητηθεί. Ένιωθε μεγάλη ικανοποίηση που και ο ίδιος ως άνθρωπος και επαγγελματίας έβαλε ένα «λιθαράκι» για την ανοδική πορεία του Κλάδου Αλουμινίου.

Αιωνία η μνήμη φίλε Ανδρέα, θα σε θυμόμαστε πάντα!

Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Παπαχριστόπουλου…

Απάντηση