ΕΕΑ: Καιρός για κουφώματα αλουμινίου για ό,τι καιρό κι αν κάνει!

κουφώματα-αλουμινίου

Ανθεκτικότητα σε εναλλαγές καιρικών φαινομένων.


Τα κουφώματα αλουμινίου ανταποκρίνονται άψογα στις μεταβολές καιρικών συνθηκών, εμφανίζοντας μεγάλη προσαρμοστικότητα ακόμη και σε περιοχές με έντονες διακυμάνσεις:

Θερμομόνωση – Τα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά των κουφωμάτων αλουμινίου δεν επηρεάζονται από τις διαφορές θερμοκρασίας, διατηρώντας σταθερή την εσωτερική θερμοκρασία, χωρίς περαιτέρω απώλειες . Κάτι τέτοιο όχι μόνο δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση σε όσους βρίσκονται εντός ενός χώρου, αλλά επίσης συμβάλλει τα μέγιστα και στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Υδατοστεγανότητα – Ακόμη και σε συνθήκες με υψηλά φορτία ανέμων, η στιβαρότητα των κουφωμάτων αλουμινίου, παρέχει σταθερότητα και αντοχή έναντι ανεμοπιέσεων. Τα κουφώματα αλουμινίου διακρίνονται για την υψηλού επιπέδου στατική αντοχή τους. Το αλουμίνιο, ως ένα ιδιαιτέρως στιβαρό μέταλλο, μπορεί να ανταπεξέλθει άψογα σε εξωτερικά φορτία (όπως ανέμους), παρέχοντας την απαραίτητη ασφάλεια και στατική ισορροπία σε μια κατασκευή.

Μηδαμινή παραμόρφωση – Ανεξαρτήτως θερμοκρασιών, τα κουφώματα αλουμινίου διατηρούν σχεδόν ανέπαφη την αρχική τους δομή, χωρίς να παρουσιάζουν προβλήματα διαστολής – συστολής. Έτσι, είναι κατάλληλα τόσο για περιοχές με αυξημένη ζέστη, όσο και για μέρη του κόσμου με χαμηλές θερμοκρασίες.

Επικοινωνήστε με ένα μέλος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου:

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Απάντηση