Δυναμική παρουσία της Elval Colour στην «τεθλασμένη πορεία» του River West Open

Δυναμική παρουσία της Elval Colour στην «τεθλασμένη πορεία» του River West Open

River West Open είναι το όνομα της επέκτασης του εμπορικού Κέντρου River West προς το γειτονικό οικόπεδο στα δυτικά. Η έκταση μετατρέπεται, σε ένα σύμπλεγμα νέων καταστημάτων και χώρων εστίασης, συνολικής επιφάνειας 83,5 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας της Noval Property.


Πρόκειται για μια νέα, «τεθλασμένη πτέρυγα» καταστημάτων που αναπτύσσεται στην πίσω όψη του River West και ακολουθεί τη χάραξη του «ποταμού», ανακαλώντας τη μνήμη του Κηφισού που τρέχει υπόγεια στην ίδια τοποθεσία. Η σχεδιαστική ιδέα δημιουργεί χώρους κίνησης και στάσης με πολλαπλές οπτικές φυγές προς τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου.

Η Elval Colour στο River West Open

Για το εξωτερικό περίβλημα του νέου River West Open, η Elval Colour σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Vikelas Architects, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® Α2, λόγω του άκαυστου πυρήνα τους, σε Angel White από τη συλλογή standard χρωμάτων της Elval Colour, δημιουργώντας χρωματική αρμονία μεταξύ των κτιρίων. To προϊόν καλύπτει τις μέγιστες ανάγκες πυροπροστασίας του κτιρίου βάσει των πιο αυστηρών ευρωπαϊκών και διεθνών προδιαγραφών. Αποτελεί ιδανικό υλικό για κτίρια άνω των 23 μ. και για κτίρια όπου υπάρχει υψηλή επισκεψιμότητα.

Η Elval Colour στο River West Open - 1

Τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου τοποθετήθηκαν σύμφωνα με την αρχή της αεριζόμενης πρόσοψης. Οι αεριζόμενες προσόψεις πήραν το όνομά τους από το στρώμα αέρα μεταξύ της βασικής τοιχοποιίας και του εξωτερικού διακοσμητικού στρώματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του θερμού αέρα και της υγρασίας με άμεση συνέπεια τη μεγάλη μείωση των ψυκτικών φορτίων κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Η Elval Colour στο River West Open - 2

Επίσης, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών με την αεριζόμενη πρόσοψη συγκρατείται περισσότερο η θερμότητα στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα τη μείωση των θερμικών φορτίων και την απαίτηση του κτιρίου για θέρμανση. Μεταξύ του τοίχου και του υλικού επένδυσης μπορεί να τοποθετηθεί μονωτικό υλικό, βελτιώνοντας έτσι την άνεση διαβίωσης και την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Η Elval Colour στο River West Open - 3

Η Elval Colour επιδιώκει πάντα την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με αφοσίωση στις ανάγκες αυτού του εμπορικού κέντρου, παρέμεινε πιστή στις αξίες της, βοηθώντας στη σωστή επιλογή των προϊόντων και της εφαρμογής τους.

Απάντηση