Δούκας: Συμμετοχή στην έκθεση Big 5 Show στο Ντουμπάι

H εταιρεία Δούκας ΑΒΕΕ, θα συμμετέχει για 5η συνεχόμενη χρονιά και στην έκθεση Big 5 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 – 29 Νοεμβρίου 2017.


Το 2016, ήταν η 4η συνεχόμενη συμμετοχή της Δούκας ΑΒΕΕ στην διεθνή έκθεση BIG 5 στο Dubai, με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη επισκεψιμότητα.

Σας περιμένουμε και φέτος, στο περίπτερό μας (Stand: SS3 C76 / Hall: SHEIK SAEED).

Big 5 Show

Η Διεθνής Έκθεση Big 5 Show θα λάβει χώρα από 26 -29/11/2017, για 38η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το 2016 διοργανώθηκαν περισσότερα από 80 πιστοποιημένα workshops με ελεύθερη συμμετοχή, ενώ κατεγράφη σημαντική άνοδος του αριθμού των αγοραστών από τις χώρες GCC, αποδεικνύοντας ξανά τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι οργανωτές την έκθεση ως σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και εμπορικής συναλλαγής του τομέα των κατασκευών.

Για το 2017, η διοργάνωση θα συνεχίσει να εστιάζει στα προϊόντα καινοτομίας όσο και στα αναγνωρισμένα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως και στην πράσινη τεχνολογία και παράλληλα θα διευκολύνει όσο μπορεί περισσότερο τους διεθνείς εκθέτες να αντιληφθούν τις εμπορικές πρακτικές στα ΗΑΕ, μέσω σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Απάντηση