DOMUS: Λύσεις για απόλυτη προστασία & αθόρυβη λειτουργία

Χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα, την πρωτοβουλία και τις ικανότητες όλου του προσωπικού της, η DOMUS στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, επιδιώκοντας παράλληλα τη βελτίωση της εσωτερικής ποιότητας αλλά και της ποιότητας των τελικών προϊόντων.

Καρέ D-FENDER 2 & 4 Κλειδωμάτων (για τζάμι)
Το σύστημα D-FENDER είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του οράματoς της DOMUS για προϊόντα με σύγχρονη αισθητική, αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα. Μετά από πολλαπλές σειρές εργαστηριακών δοκιμών αντοχής επιλέχθηκαν τα πλέον κατάλληλα υλικά για όλα τα εξαρτήματα και με απόλυτη σιγουριά μπορούν να εγγυηθούν για 10 χρόνια την σωστή λειτουργία της σειράς D-FENDER.
Το νέο σύστημα D-FENDER καρέ 2 & 4 κλειδωμάτων για συρόμενες πόρτες και παράθυρα έχει σχεδιαστεί για κάθε σειρά προφίλ συρόμενων αλουμινίου και προσφέρεται έτοιμο προς τοποθέτηση.
Το καρέ D-FENDER είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εύκολη, γρήγορη, ποιοτική, αλλά και ταυτόχρονα στιβαρή τοποθέτηση στα προφίλ αλουμινίου με χρήση μόνο των κατάλληλων εξαρτημάτων για κάθε προφίλ που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Με την ειδική καλίμπρα εύκολης τοποθέτησης για ακριβή κατεργασία των προφίλ και άψογης ρύθμισης για τα κλειδώματα, ο αλουμινοκατασκευαστής γλιτώνει από επιπλέον χρονοβόρες εργασίες. Διαθέτει διπλή συγκράτηση πάνω στα προφίλ με συνδυασμό πεταλούδας και βίδας και τοποθετείται οποιαδήποτε στιγμή με ένα μόνο κατσαβίδι με τετράγωνη μύτη. Τα ειδικά ελατήρια για προστασία από τις κρούσεις και τα ενσωματωμένα αμορτισέρ βοηθούν στην περαιτέρω προστασία του κουφώματος αλλά και στις επιπλέον ρυθμίσεις του συστήματος. Το σύστημα διαθέτει απόλυτα ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Οι μεταλλικοί αποστάτες για το πόμολο καρέ κάνουν ακόμα πιο στιβαρή την τοποθέτηση. Έχει μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγανότητα λόγω της μη κατεργασίας του προφίλ από την έξω πλευρά. Υπάρχει πληθώρα επιλογών λαβών από τον ιδιώτη.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19284″][/images_grid] Σύστημα D-FENDER 2 κλειδωμάτων με καρέ

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19286″][/images_grid] Σύστημα D-FENDER 4 κλειδωμάτων με καρέ – κομμένη

Κλειδαριά γραναζωτή 5 Σημείων ΤOPGEAR EURO 16 (περιμετρικού)
Η κλειδαριά TOPGEAR 5 EURO16 είναι μελετημένη για κάθε ανοιγόμενο στενό προφίλ αλουμινίου, PVC και ξύλου, Euro groove 16 (16χιλ). Αποτελείται από την κεντρική κλειδαριά και 4 ράουλα – μανιτάρια για την καλύτερη ρύθμιση μέσα – έξω με τη βοήθεια του έκκεντρου (σωστό «βεντουζάρισμα» της πόρτας) και προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στην παραβίαση της πόρτας από λοστό. Έχει φινίρισμα χρωμίου.
Η δύναμη στα σημεία κλειδώματος μεγιστοποιείται μέσω του συστήματος χαλύβδινων γραναζιών και οδοντωτών κανόνων. Κλειδώνει με δύο πλήρεις περιστροφές στον κύλινδρο. Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή. Η κάτω γλώσσα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και σε όγκο από αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς (έξω 21,4 χιλ). Η ομαλή λειτουργία κατά το κλείδωμα καθιστά την κίνηση της κλειδαριάς αθόρυβη. Προσφέρει αυξημένη ηχομόνωση, θερμομόνωση και «βεντουζάρισμα» της πόρτας.
Μετά από εργαστηριακές δοκιμές έχουν επιλεχθεί τα πλέον κατάλληλα υλικά για όλα τα κρίσιμα εξαρτήματα και είναι ελεγμένη σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα σε 200.000 κύκλους λειτουργίας και αντοχής σε φορτία.
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νέες κατασκευές ή για αντικατάσταση σε ήδη τοποθετημένο κούφωμα με κέντρα κλειδαριάς 85χιλ. και 92χιλ. Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25m (με δυνατότητα προσαρμογής).
Την ασφάλεια κλειδώματος της TOPGEAR 5 – EURO 16 συμπληρώνουν τα χυτά αντικρίσματα που «κουμπώνουν» στο λούκι και τοποθετούνται εύκολα χωρίς ανοίγματα στο προφίλ.
Κλειδαριά Γλωσσού ΕURO 16 (περιμετρικού)
Η κλειδαριά Γλωσσού ΕURO 16 (περιμετρικού) είναι μελετημένη για κάθε ανοιγόμενο στενό προφίλ αλουμινίου, PVC και ξύλου, Euro groove 16 (16χιλ). Διατίθεται με κέντρα 25χιλ, 30χιλ και 35χιλ. με γλώσσα που βγαίνει 17χιλ. με μία στροφή του κυλίνδρου για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή και αντίστροφα.
[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19287″][/images_grid] 91735Τ Γλωσσού 35άρα, Ρυθμιζ. γλώσσα, EURO16 (περιμετρικού), μόνο σώμα

Ειδικός μηχανισμός κλειδαριάς με ένδειξη κλειδώματος από τη DOMUS
Ο ειδικός μηχανισμός κλειδαριάς με ένδειξη κλειδώματος είναι σχεδιασμένος για να καλύπτει την ανάγκη των χώρων μαζικής εστίασης, καθώς και όλων των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων.
Ο κύλινδρος ταιριάζει σε όλες τις πόρτες με κλασικές κλειδαριές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα πόμολα χωρίς να χρειαστεί επιπλέον κατεργασία. Το ενσωματωμένο οβάλ πόμολο δίνει ευκολία και ασφάλεια στον χρήστη. Ο νέος καινοτόμος και υψηλής αισθητικής κύλινδρος σε περίπτωση ατυχήματος παρότι κλειδωμένος δεν χρειάζεται να παραβιαστεί διότι ανοίγει από έξω μόνο με τη χρήση ενός κέρματος. Διατίθεται σε δύο διαστάσεις 60mm και 83mm και το φινίρισμά του είναι νίκελ.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19288″][/images_grid] 16883KH1 Ειδικός μηχανισμός κλειδαριάς Λουτρού (WC) με ένδειξη, 83mm, Πόμολο Ρόμβος

Απάντηση