Διοργάνωση Σεμιναρίων κατασκευαστών για τις νέες Σειρές Europa Hybrid A40 SI και HS

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, παράλληλα με την κυκλοφορία των νέων αρχιτεκτονικών συστημάτων EUROPA Hybrid A40 SI/ HS, συνεχίζει τα αντίστοιχα σεμινάρια για τους συνεργάτες κατασκευαστές και το εμπορικό της δίκτυο σε όλη τη χώρα.

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν τόσο την παρουσίαση της νέας σειράς και των ιδιοτήτων της στους κατασκευαστές αλουμινίου, όσο και θέματα που αφορούν στην κατασκευή, συναρμογή και τοποθέτηση του συστήματος, καθώς επίσης και σε ζητήματα προώθησης. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σεμινάρια στην περιοχή της Αττικής και της Βοιωτίας, και στις πόλεις της Τρίπολης, της Άρτας, των Ιωαννίνων, της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης, προσελκύοντας συνεργάτες κατασκευαστές από το σύνολο της Ελλάδας.

Οι νέες σειρές EUROPA Hybrid Α40 SI και Α40 HS, με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf από 1,1 W/m2K, είναι τα νέα ανοιγόμενα θερμομονωτικά συστήματα της EUROPA, στα πλαίσια των νέων αρχιτεκτονικών τάσεων και των απαιτήσεων για υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και στεγάνωσης. Αποτελούν την ναυαρχίδα των θερμομονωτικών συστημάτων της εταιρίας, καθώς έχουν εξαιρετικούς συντελεστές θερμοδιακοπής και αποτελούν μέρος της οικογένειας των επετειακών σειρών της EUROPA με την επωνυμία «40 years Anniversary Series».

Παρόμοια σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο σύνολο της επικράτειας, ως μέρος του συνολικού προγραμματισμού διαρκούς εκπαίδευσης και στήριξης της EUROPA προς το εμπορικό της δίκτυο και τους συνεργάτες κατασκευαστές.

Απάντηση