Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών WorldBuild Baku 18-21 Οκτωβρίου 2017

WorldBuild Baku

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών Baku Build 2017 οργανώνεται κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο στο Baku του Αζερμπαϊτζάν.

Παράλληλα οργανώνεται και η Baku Build Stonetech η οποία αφορά στον κλάδο πετρωμάτων (μάρμαρα, γρανίτες) και μηχανημάτων.

Σκοπός της έκθεσης

Ο Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της κεντρικής Ασίας. Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών τα εμπορικά αποτελέσματα των εκθετών του 2016 ήταν περισσότερο από ικανοποιητικά καθώς το 74% θα επαναλάβουν τη συμμετοχή τους.

Για το 2016, στη διεθνή έκθεση Baku Build έλαβαν μέρος 300 περίπου εκθέτες από τους οποίους οι 180 ήταν διεθνείς συμμετοχές και η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια που κατέλαβαν ανήλθε σε 8.500 περίπου τετραγωνικά μέτρα.

Οι ξένες εταιρίες που έλαβαν μέρος προέρχονταν από 24 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Αυστρίας, της Αιγύπτου, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ιταλίας, του Ιράν, του Καναδά, της Κίνας, της Κορέας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Χώρας μας με πολύ μικρή συμμετοχή. Με εθνικό περίπτερο συμμετείχαν η Ιταλία, το Ιράν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Προϊόντα που προβάλλονται

Δομικά υλικά, κατασκευές, τεχνολογία ύδρευσης άρδευσης και προστασίας του περιβάλλοντος, τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα και υλικά επεξεργασίας μαρμάρων.

Απάντηση