Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών Batimat 2019, στις 4-8 Νοεμβρίου, στο Παρίσι

Batimat


Η Batimat πραγματοποιείται στις 4-8 Νοεμβρίου 2019, στο Παρίσι, στη Γαλλία.


Η Batimat- δομικός και κατασκευαστικός εξοπλισμός, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης.

Όλοι οι τομείς της κατασκευής, για όλα τα στάδια κατασκευής περιλαμβάνονται στην ανά διετία έκθεση, της οποίας η 32η διοργάνωση της, θα διεξαχθεί στο κεντρικό εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού (Parc des Expositions – Paris Nord Villepinte).

Πρόκειται για μία από τις κυριότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως.

Συγκεντρώνει το πιο ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών στον κόσμο και τον μεγαλύτερο αριθμό γαλλικών και διεθνών επαγγελματιών (προγραμματιστές, κατασκευαστές, προμηθευτές και διανομείς).

Η Batimat αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών και ειδικών του κλάδου, οι οποίοι προτείνουν τις τεχνικές λύσεις του μέλλοντος.

Κατανεμημένη σε εκθεσιακά τμήματα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, καλύπτει όλο το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της οικείας βιομηχανίας.

Η τμηματοποίηση αυτή εξοικονομεί χρόνο και στους εκθέτες, αφού μ αυτό τον τρόπο υποδέχονται κυρίως το εξειδικευμένο κοινό που τους ενδιαφέρει. Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται CONSTRUCTION TECH CHALLENGE START -UP με 110 υποψηφίους, διαγωνισμός ο οποίος φέρνει κοντά μεγάλο αριθμό start-up επιχειρήσεων του κλάδου.

Οι οργανωτές, με τις παράπλευρες εκδηλώσεις «τιμώμενες χώρες», «βράβευση καινοτόμων προϊόντων», συνέδρια και ημερίδες, διασφαλίζουν κάθε φορά τόσο την υψηλή και αυστηρά επαγγελματική επισκεψιμότητα όσο και την κάλυψη των ΜΜΕ.

Ειδικότερα, η επαγγελματική κοινότητα των αρχιτεκτόνων, έχει πάντα μεγάλη συμμετοχή στα παράλληλα γεγονότα αλλά επισκέπτεται και την έκθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κάτοψη Εκθεσιακού Χώρου

Στατιστικά Στοιχεία Προηγούμενης Διοργάνωσης

  • Σύνολο εκθετών: 1.778 εκ των οποίων οι 1.037 είναι διεθνείς εκθέτες
  • Σύνολο επισκεπτών 274,053 εκ των οποίων το 22% εκτός Γαλλίας.
  • Το 93% των επισκεπτών δήλωσε «ικανοποιημένος» ενώ το 85% δήλωσε πως «θα επισκεπτόταν ξανά την έκθεση».
  • Περισσότερα από 1.850 δημοσιευμένα άρθρα (σε σχέση με το 2017)

Πληροφορίες Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διασφαλίσουν το χώρο τους σε συνεργασία με τους οργανωτές και εφόσον συμφωνήσουν, να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής προς το Enterprise Greece.

Σημειώνεται ότι η υπογραφή της αίτησης συμμετοχής των οργανωτών αποτελεί ταυτόχρονα και αποδοχή του κανονισμού και γι αυτό θα πρέπει να δίνεται προσοχή στις προβλεπόμενες δεσμεύσεις για την αποστολή προκαταβολών προς τους οργανωτές.

Τέλος, θα πρέπει να επισημαίνεται προς τους οργανωτές ότι η οικονομική υποχρέωση για το χώρο που συμφωνείται, θα ικανοποιηθεί από 2 υπόχρεους, την ίδια την εταιρεία και το Enterprise Greece.

Η στήριξη του Οργανισμού (40%) θα εφαρμοσθεί στο τιμολόγιο ενοικίου χώρου (πλέον ειδικών επιβαρύνσεων) και για χώρο μέχρι 60 τ.μ.

Το Registration fee θα καταβληθεί από τις ενδιαφερόμενες εταιρίες , κατ΄ευθείαν στους διοργανωτές της Batimat.

Η εκταμίευση της συμμετοχής του Εnterprise Greece προς τον οργανωτή θα πραγματοποιείται μετά την αντίστοιχη οικονομική τακτοποίηση του εκθέτη προς τον οργανωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Απάντηση