Δείτε τα παιδιά σας να γίνονται μικροί αρχιτέκτονες χτίζοντας ουρανοξύστες με τον τρόπο του διάσημου Nόρμαν Φόστερ

αρχιτέκτονες

Το βρετανικό στούντιο αρχιτεκτονικής Foster + Partners, ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου δημοσίευσε μια σειρά κατασκευών για παιδιά που μπορούν να απολαύσουν κυριολεκτικά κατά τη διάρκεια της μακράς παραμονής τους στο σπίτι και να γίνουν αρχιτέκτονες.


Εσείς δε χρειάζεται παρά να φωτοτυπήσετε τα σχέδια και να δείτε τα παιδιά σας να γίνονται μικροί αρχιτέκτονες χτίζοντας ουρανοξύστες με τον τρόπο του διάσημου Nόρμαν Φόστερ.

Είναι μια αληθινή πρόκληση, το να σχεδιάσει κάποιος έναν ουρανοξύστη και να δημιουργήσει μια πόλη. Η πρωτοβουλία λέγεται #architecturefromhome και όχι μόνο διασκεδάζει αλλά και εκπαιδεύει τα παιδιά στο πώς είναι κατασκευασμένη η πόλη που ζούμε.

Επίσης, οι κατασκευές που κυκλοφόρησαν από το στούντιο έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίζουν, να σχεδιάζουν και να σκέφτονται την αρχιτεκτονική.

Η Foster and Partners είναι ένα στούντιο αρχιτεκτονικής στο Λονδίνο που ιδρύθηκε από τον Norman Foster το 1967 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δραστήρια στον κόσμο.

αρχιτέκτονες-Foster-Partners
αρχιτέκτονες-Foster-Partners
αρχιτέκτονες-Foster-Partners

Πηγή: elculture.gr

Απάντηση