Χρυσή διάκριση για τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT στα Sales Excellence Awards 2016

sunlight

Χρυσή διάκριση κατέκτησε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT,μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, στα φετινά SalesExcellenceAwards που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Μαρτίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής, για την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας της.

Συγκεκριμένα η εταιρεία τιμήθηκε με Goldawardστην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών», που πέτυχε κατά τη διάρκεια του 2015, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον προσανατολισμό της στις αγορές του εξωτερικού όπου αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παίκτες.

Από την πλευρά της SUNLIGHTτο βραβείο παρέλαβε ο Στέφανος Λατίνος, ενώ στηνεκδήλωση έδωσαν το παρόν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου.

Το 2015 αποτέλεσε ένα δυναμικό έτος για τη Sunlight. Hδραστηριότητα της εταιρείας σε 100 αγορές του κόσμου και η συνεργασία με 500 διεθνείς πελάτες δημιουργεί αξία τόσο για το οικοσύστημα της εταιρείας, όσο και για τη χώρα»

Τα SalesExcellence, απονεμήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας σε συνεργασία με τη BoussiasCommunications και στόχο έχουν την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Απάντηση