Βρείτε τα Ανανεωμένα Αρχεία των Υπερανθεκτικών Χρωμάτων Πούδρας της ΝΕΟΚΕΜ στο Σύστημα BIMobject!

Το Building Information Modeling (BIM) αποτελεί πλέον μία από τις απαραίτητες μεθόδους για τις νέες κατασκευές κτιρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, η ΝΕΟΚΕΜ έχει προχωρήσει από το 2019 στη δημιουργία ψηφιακών μοντέλων (ΒΙΜ) των προϊόντων της για αρχιτεκτονικές εφαρμογές.


Τα 50 ειδικά Υπερανθεκτικά Χρώματα πούδρας της συλλογής PRISMA και τα 41 Υπερανθεκτικά RAL χρώματα της συλλογής AMMOS είναι διαθέσιμα για χρήση στο ΒIM μέσω της πλατφόρμας BIMobject®.

Βρείτε και κατεβάστε τα ανανεωμένα αρχεία BIM στη σελίδα της BIMobject® όπου φιλοξενούνται.

Στην ολοκληρωμένη εφαρμογή του BIM, οι κατασκευαστές, οι μελετητές – αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές έχουν πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες, αναλυτικές περιγραφές των αντικειμένων, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές που αφορούν στα αντικείμενα BIM (BIM objects).

Οι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από την αποτελεσματική ψηφιακή ροή εργασίας, η οποία θα βελτιώσει την ταχύτητα και την ποιότητα της διαδικασίας προδιαγραφών. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση στις βιβλιοθήκες χρωμάτων NEOKEM και να τις χρησιμοποιούν σε λογισμικό σχεδιασμού, όπως το Autodesk Revit για τη δημιουργία νέων έργων και τον καθορισμό προϊόντων NEOKEM.

Απάντηση