Αυτό το συγκρότημα με τα διαμερίσματα – μίνι βίλες στα Βριλήσσια είναι ο ορισμός του σύγχρονου design και της ενεργειακής αυτονομίας

Βριλήσσια

Εντυπωσιακό σε όγκο και με πίστη στις φόρμες του σύγχρονου design, αυτό το συγκρότημα κατοικιών στα Βριλήσσια, στο οποίο αποκλειστική πρόσβαση έχει η πρωτοπόρα ψηφιακή πλατφόρμα ακινήτων Prosperty, ξεχωρίζει για τον αστικό χαρακτήρα του και την αισθητική προσέγγιση μιας πολυτελούς βίλας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για διαμερίσματα.


Το σίγουρο είναι ότι δεν μοιάζει με κανένα άλλο απ’ όσα έχετε δει μέχρι τώρα. Με σύγχρονο design και ενεργειακή αυτονομία με πολύ χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, αυτό το συγκρότημα με τα διαμερίσματα μίνι – βίλες αποτελεί μια εξαιρετική value for money επένδυση στα Βριλήσσια για σύγχρονες οικογένειες και έξυπνους αγοραστές που ψάχνουν έναν συνδυασμό πολυτέλειας, ενεργειακής αποδοτικότητας και καλής επενδυτικής τοποθέτησης.

Και δεδομένου ότι «σάρκα και οστά» για διαβίωση στο συγκεκριμένο ακίνητο στα Βριλήσσια, αλλά και σε αντίστοιχα ακίνητα, δίνει αποκλειστικά η πλατφόρμα της Prosperty, η οποία καλύπτει ψηφιακά όλη τη διαδικασία της αγοράς και πώλησης, θα νιώσετε σιγουριά για την επιλογή σας. Και αυτό επειδή η Prosperty προσφέρει ψηφιακά όλη τη διαδικασία της αγοράς και πώλησης και μπορεί να βοηθήσει άμεσα και χωρίς κίνδυνο ή άγχος στο γρήγορο κλείσιμο της συναλλαγής.

Ειδικότερα, η κεντρική ιδέα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού χαρακτηρίζεται από τον διαχωρισμό του κυρίως όγκου σε δύο ενότητες, υιοθετώντας μια μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση που βασίζεται σε καθαρές γραμμές και προσφέροντας διαφορετικές εμπειρίες σε ιδιοκτήτες που επιζητούν την απόλυτη εμπειρία πολυτελούς διαβίωσης, σε συνδυασμό όμως με άνεση και λειτουργικότητα.

Ο εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει μικρές καθημερινές αποδράσεις από τη ζωή της πόλης. Αλλωστε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι το πράσινο, που αποτελεί βασικό στοιχείο της διαμόρφωσης, τόσο στο ισόγειο όσο και στα δώματα, εναρμονίζοντας έτσι το συγκρότημα με το φυσικό τοπίο.

Το κτίριο, που αποτελείται από διαμερίσματα και μεζονέτες-μίνι βίλες, μοιάζει να συνομιλεί με τον περιβάλλοντα χώρο του, μέσω των κήπων και roof garden αποκλειστικής χρήσης, αλλά και μέσω του υγρού στοιχείου και συγκεκριμένα των ιδιωτικών πισινών του ισογείου και των jacuzzi στο δώμα των κτιρίων.

Καθένα από τα διαμερίσματα του ισογείου έχει δικό του κήπο και πισίνα, ενώ εκείνα του δευτέρου ορόφου έχουν με τη σειρά τους ατομικό τζακούζι, bbq και τη δική τους πέργκολα. Επιπροσθέτως, ζαρντινιέρες με φύτευση εμπλουτίζουν το χώρο και συντελούν στην ενίσχυση του μικροκλίματος. Τα υλικά των επενδύσεων είναι φυσικά και οι χρωματισμοί σε γήινες αποχρώσεις.

Οσον αφορά το εσωτερικό, οι χώροι αναπτύσσονται με συνεχόμενη λειτουργική ροή, ενώ τα ανοίγματα προς όλες τις ελεύθερες πλευρές είναι τέτοια που να εξασφαλίζουν φως και οπτική επαφή με τον έξω χώρο χωρίς να χάνεται όμως η ιδιωτικότητα. Τα γραμμικά ανοίγματα προς τους κοινόχρηστους χώρους εξασφαλίζουν τη διαμπερότητα.

Ιδιαίτερη πρόκληση υπήρξε, όπως προαναφέραμε, η δημιουργία ενός κτιρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση. Αυτό σημαίνει πως το εν λόγω συγκρότημα αποτελεί ένα πρωτότυπο κτίριο εντελώς χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης με διαμερίσματα πλήρως αυτόνομα ενεργειακά. Και κάπως έτσι το συγκρότημά κατοικιών στα Βριλήσσια καταφέρνει να αλλάξει τα δεδομένα του real estate και να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της γύρω περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό συγκρότημα κατοικιών στα Βριλήσσια:

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη χωροθέτηση των κτιρίων, στη σχέση μεταξύ τους, στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού τους, στην ιδιωτικότητα και στη διαμπερότητα των διαμερισμάτων.

μίνι-βίλες-Βριλήσσια
μίνι-βίλες-Βριλήσσια

Πηγή: iefimerida.gr

Απάντηση