Απόδραση Alumilers στη Μελιβοία Λάρισας!

Alumilers

Στην ALUMIL, οι εταιρικές εκδρομές αποτελούν μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες, καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε νέα μέρη, να έρθουμε κοντά, να γνωριστούμε καλύτερα, να καλλιεργήσουμε τις σχέσεις μας και να ενδυναμώσουμε την ομάδα μας.


Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας εκδρομή στη μετα-covid εποχή, με τη συμμετοχή 170 Alumilers από την Ευκαρπία και το Κιλκίς και προορισμό τη Μελιβοία Λάρισας!

Μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε το καταπράσινο μονοπάτι Μελιβοίας-Βελίκας, πεζοπορώντας σε μια πανέμορφη διαδρομή 8 χιλιομέτρων μέσα από πλατάνια, καρυδιές, καστανιές και πυκνές φτέρες. Στη συνέχεια, κάναμε τις βουτιές μας στην παραλία της Βελίκας, ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα του Νομού Λάρισας, και όλοι μαζί γευματίσαμε δίπλα στο κύμα, χαρούμενοι που μπορούμε και πάλι να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα και να δημιουργούμε όμορφες στιγμές και αναμνήσεις.

Για μας, αυτές οι στιγμές είναι πολύτιμες. Μας επιτρέπουν να συνδεόμαστε με τη φύση και μεταξύ μας, επαναφορτίζοντας τις μπαταρίες μας και επιστρέφοντας, κάθε φορά, με ανανεωμένη ενέργεια, θετική διάθεση και έμπνευση για όλα όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί!

Απάντηση