Η Aperto Group έδωσε το «παρών» στην έκθεση XENIA 2021 – στο κλάδο της Κατασκευής, Διακόσμησης, Ενέργειας, Αυτοματισμών και στο Architect Show.
Η εταιρεία Aperto Group μέσα από τα καλαίσθητα περίπτερά της εστίασε σε λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το ξενοδοχείο και την επιχείρηση.
Η Xenia είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Πραγματοποιήθηκε από 26-28 Νοεμβρίου 2021 στο Metropolitan Expo.
Η Xenia 2021, παρά τις δυσκολίες της εποχής, πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα ασφαλείς συνθήκες και σημείωσε επισκεπτική και εμπορική επιτυχία, αποδεικνύοντας τη διάθεση των επαγγελματιών να βρεθούν ξανά σε μια έκθεση με φυσική παρουσία.

Η επιτυχία αυτή έδωσε μία “ανάσα” στις προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου και σηματοδότησε με θετικό πρόσημο την έναρξη της τουριστικής σεζόν 2022. Οι 17.000 επισκέπτες ήξεραν τι ζητούσαν, γεγονός που ενθουσίασε τους εκθέτες, που δηλώνουν ικανοποιημένοι αφού έκλεισαν ουσιαστικές εμπορικές συμφωνίες.
To The Αrchitect Show, το διήμερο γεγονός που έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo 11-12 Δεκεμβρίου 2021 είχε στόχο να συνδέσει γρήγορα και οικονομικά, τις κορυφαίες εταιρείες υλικών Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και διακόσμησης με τους Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές, μέσα από μία βιωματική εμπειρία.
Σάββατο 11/12 με Κορυφαίους Έλληνες αρχιτέκτονες
Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 6 ενότητες συγκέντρωσαν στη σκηνή του “Architects Talk” εκπροσώπους κορυφαίων αρχιτεκτονικών γραφείων. Η αυλαία άνοιξε με το πάνελ «Invisible architecture», στο οποίο συζητήθηκαν οι αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί αλλά και τα έργα που αν και δεν υλοποιούνται αφήνουν ως παρακαταθήκη καλές ιδέες.

Ακολούθησε το πάνελ «Hotels and Resorts», ιδιαίτερα σημαντικό σε μια περίοδο που οι τουριστικές επενδύσεις κορυφώνονται. Αύξηση έχει παρατηρηθεί και στις ιδιωτικές κατοικίες, οι οποίες αλλάζουν λόγω των αναγκών της νέας phygital εποχής που διανύουμε, όπως θα συζητηθεί στο « Leisure Architecture».

Κυριακή 12/12 | Υλικά, βιωσιμότητα και διεθνείς προσκεκλημένοι
Η δεύτερη ημέρα του The Architects Talk, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα υλικά, στην Κλιματική Αλλαγή Glasgow cop26 από διεθνείς προσκεκλημένους καθώς και για τις επενδύσεις στην Ελλάδα.

Περισσότερα: εδώ

