ΠΟΒΑΣ: Στον αέρα η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της και το νέο λογότυπο

ιστοσελίδα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου ενημερώνει ότι η ιστοσελίδα της povas.gr αναβαθμίστηκε και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με θέματα που ενδιαφέρουν τους κατασκευαστές και τον κλάδο.


Στο αναβαθμισμένο site της ΠΟΒΑΣ μπορείτε να περιηγηθείτε και να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τους στόχους της Ομοσπονδίας, όπως η πιστοποίηση επαγγέλματος, η δημιουργία συνεργατικού σχηματισμού (cluster), η εκπαίδευση & κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, τα προγράμματα επιδότησης για την εξοικονόμηση ενέργειας κ.α.

Από τους βασικούς άξονες πολιτικής της Ομοσπονδίας είναι η εκπαίδευση και η συνεχιζόμενη κατάρτιση τόσο του υφιστάμενου ανθρώπινου δυναμικού, όσο και των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να εισέλθουν και να εργαστούν στον κλάδο.

Επίσης μπορείτε να βρείτε τα Σωματεία Μέλη της και να ανακαλύψετε στην «Ψηφιακή βιβλιοθήκη» θέματα που σας ενδιαφέρουν όπως: εκπαιδευτικό υλικό, τεχνικές μελέτες, εγχειρίδια, υλικό για την εξοικονόμηση ενέργειας και την υφιστάμενη νομοθεσία που ενδιαφέρει τον κλάδο.

Στο πεδίο «Πιστοποίηση» αναζητήστε τους πιστοποιημένους κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα. Επιλέξτε πιστοποιημένες επιχειρήσεις με ΠΟΒΑΣ-FPC και απολαύστε προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αλλαγή του λογότυπου της ΠΟΒΑΣ, καθώς και τη λειτουργία νέουe-mail: info@povas.gr. Το υφιστάμενο e-mail: povaspovas@gmail.com, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Απάντηση