Analko: Μία αξιοζήλευτη πορεία με συνεχείς επενδύσεις

Analko: Μία αξιοζήλευτη πορεία με συνεχείς επενδύσεις

Η εταιρεία Analko με αντικείμενο τις βαφές μετάλλων συνεχώς βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις. Εκσυγχρονίζεται και πρωτοπορεί με νέας τεχνολογίας γραμμές ηλεκτροστατικής βαφής επενδύοντας στην ποιότητα.


Η Analko διαθέτει μία ανεξάντλητη γκάμα χρωμάτων που καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων

Με συνεχή ανανέωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού της και σταθερή προσήλωση στην ποιότητα η εταιρεία αποτελεί μια πρότυπη καθετοποιημένη μονάδα ολοκληρωμένης Ηλεκτροστατικής βαφής, Ανοδίωσης και Αποχρώσεων ξύλου.

Το τελευταίο διάστημα εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα με σκοπό την αύξηση της παραγωγής, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες συνεργάτες της. Με τον εκσυγχρονισμό των παλαιών εγκαταστάσεων επί της Τατοϊου σε ένα χώρο 5.500 τ.μ με νέες γραμμές Η/Β έχει πλέον τη δυνατότητα να παραδίδει άμεσα και γρήγορα και να παραλαμβάνει τα προς βαφή προϊόντα.

Παράλληλα έχει δημιουργήσει αποθηκευτικούς χώρους διαχείρισης των προϊόντων σε ένα ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο εκτάσεως 3.000 τ.μ. Στα πλαίσια της αυξημένης ζήτησης για βαφή διαθέτει δικά της φορτηγά για την μεταφορά και διεκπεραίωση των προϊόντων των πελατών της.

Άμεση εξυπηρέτηση

Η Analko παρακολουθεί αδιαλείπτως κάθε εξέλιξη στον τομέα της και υιοθετεί τα πάντα προς την κατεύθυνση της ποιοτικότερης παροχής υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της είναι πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας και αποτελεί χαρακτηριστικό της πλεονέκτημα που διαπνέεται εδώ και χρόνια.

Ολοκληρωμένη ποιότητα βαφής

Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεί σπουδαία προϋπόθεση για την επιτυχία της. Γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενό της και έχει καταφέρει στα μέγιστα την αποδοτικότητά της σε όλα τα επίπεδα.

Η πρόοδος και η εξέλιξη στην εποχή μας είναι συνεχής και εντυπωσιακή.

Analko: Μία αξιοζήλευτη πορεία με συνεχείς επενδύσεις

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα προϊόντα που περιλαμβάνουν τεχνολογίας αιχμής, αλλά σε κάθε προϊόν ή υπηρεσία.

Μακροχρόνιες συνεργασίες

Η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της επιχείρησης και των συνεργατών της. Η Αnalko συνεργάζεται με όλες τις βιομηχανίες παραγωγής συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα αλλά και πολλές από το εξωτερικό.

Η συνεργασία με τις περισσότερες εταιρείες από αυτές μετράει δεκαετίες. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει εμπιστοσύνη και η εμπιστοσύνη βεβαίως δεν είναι κάτι που σου παρέχει ο άλλος αν δεν τον ικανοποιεί η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Όπως σε κάθε τομέα παροχής υπηρεσιών, έτσι και στην εξυπηρέτηση πελατών, για να είναι κανείς αποτελεσματικός, θα πρέπει να έχει κατανοήσει σε βάθος τις βασικές αρχές και τους κανόνες που θα εξασφαλίσουν αποτελεσματικότητα και ποιότητα στις υπηρεσίες του.

Ταχύτητα

Καθοριστικός παράγοντας για την ποιότητα των υπηρεσιών της Analko είναι ο ρυθμός ανταπόκρισης, σύμφωνα με πολλές έρευνες, και αποτελεί τον υψηλότερο αντίκτυπο στην ικανοποίηση των πελατών.

Αυτό το έχει καταφέρει η Αnalko μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες.

Άψογη συνεργασία

Εκτός από την ταχύτητα, οι πληροφορίες που δίνει στους πελάτες πρέπει, επίσης, να είναι σωστές.

Επικοινωνία

Η εξυπηρέτηση πελατών βασίζεται, σε πολύ μεγάλο βαθμό, στην ανθρώπινη επικοινωνία και τη φιλικότητα. Η πολυπλοκότητα και οι αποχρώσεις της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης μπορούν να έχουν πολύ θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στην εμπειρία των πελατών. Αυτό χαρακτηρίζει την Αnalko.

Πιστοποιήσεις

Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που αποκτήσαμε την πιστοποίηση Qualicoat Νο 4, επίσης η δεύτερη εταιρεία απόκτησης του Qualideco No 2 για την απομίμηση ξύλου, ενώ και η γραμμή της ανοδίωσης φέρει και αυτή πιστοποίηση Qualanod για αρχιτεκτονικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Όλα τα ανωτέρω κάτω από την ομπρέλα του ISO 9001 της εταιρείας μας, με τη σφραγίδα της UKAS, για να απολαμβάνετε ένα σταθερό υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Analko πιστοποιήσεις

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Απάντηση