Analko: Μία αξιοζήλευτη πορεία με συνεχείς επενδύσεις

Η εταιρεία Analko με αντικείμενο τις βαφές μετάλλων συνεχώς βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις.


Εκσυγχρονίζεται και πρωτοπορεί με νέας τεχνολογίας γραμμές ηλεκτροστατικής βαφής επενδύοντας στην ποιότητα. Διαθέτει μία ανεξάντλητη γκάμα χρωμάτων που καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων

Με συνεχή ανανέωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού της και σταθερή προσήλωση στην ποιότητα η εταιρεία αποτελεί μια πρότυπη καθετοποιημένη μονάδα ολοκληρωμένης Ηλεκτροστατικής βαφής, Ανοδίωσης και Αποχρώσεων ξύλου.

Το τελευταίο διάστημα εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα με σκοπό την αύξηση της παραγωγής, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες-συνεργάτες της.

Με τον εκσυγχρονισμό των παλαιών εγκαταστάσεων επί της Τατοϊου σε ένα χώρο 5.500 τ.μ. με νέες γραμμές Η/Β έχει πλέον τη δυνατότητα να παραδίδει άμεσα και γρήγορα και να παραλαμβάνει τα προς βαφή προϊόντα.

Παράλληλα έχει δημιουργήσει αποθηκευτικούς χώρους διαχείρισης των προϊόντων σε ένα ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο εκτάσεως 3.000 τ.μ. Στα πλαίσια της αυξημένης ζήτησης για βαφή διαθέτει δικά της φορτηγά για την μεταφορά και διεκπεραίωση των προϊόντων των πελατών της.

Άμεση εξυπηρέτηση

Η Analko παρακολουθεί αδιαλείπτως κάθε εξέλιξη στον τομέα της και υιοθετεί τα πάντα προς την κατεύθυνση της ποιοτικότερης παροχής υπηρεσιών και προϊόντων.

Η ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της είναι πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας και αποτελεί χαρακτηριστικό της πλεονέκτημα που διαπνέεται εδώ και χρόνια.

Τεχνολογία αιχμής

Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεί σπουδαία προϋπόθεση για την επιτυχία της. Γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενό της και έχει καταφέρει στα μέγιστα την αποδοτικότητά της σε όλα τα επίπεδα. Η πρόοδος και η εξέλιξη στην εποχή μας είναι συνεχής και εντυπωσιακή.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα προϊόντα που περιλαμβάνουν τεχνολογίας αιχμής, αλλά σε κάθε προϊόν ή υπηρεσία.

Μακροχρόνιες συνεργασίες

Η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της επιχείρησης και των συνεργατών της. Συνεργάζεται με όλες τις βιομηχανίες παραγωγής συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα αλλά και πολλές από το εξωτερικό. Η συνεργασία με τις περισσότερες εταιρείες από αυτές μετράει δεκαετίες.

Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει εμπιστοσύνη και η εμπιστοσύνη βεβαίως δεν είναι κάτι που σου παρέχει ο άλλος αν δεν τον ικανοποιεί η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Όπως σε κάθε τομέα παροχής υπηρεσιών, έτσι και στην εξυπηρέτηση πελατών, για να είναι κανείς αποτελεσματικός, θα πρέπει να έχει κατανοήσει σε βάθος τις βασικές αρχές και τους κανόνες που θα εξασφαλίσουν αποτελεσματικότητα και ποιότητα στις υπηρεσίες του.

Ταχύτητα

Καθοριστικός παράγοντας για την ποιότητα των υπηρεσιών είναι ο ρυθμός ανταπόκρισης, σύμφωνα με πολλές έρευνες, και αποτελεί τον υψηλότερο αντίκτυπο στην ικανοποίηση των πελατών. Αυτό το έχει καταφέρει η Analko μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες.

Άψογη συνεργασία

Εκτός από την ταχύτητα, οι πληροφορίες που δίνει στους πελάτες πρέπει, επίσης, να είναι σωστές.

Επικοινωνία

Η εξυπηρέτηση πελατών βασίζεται, σε πολύ μεγάλο βαθμό, στην ανθρώπινη επικοινωνία και τη φιλικότητα. Η πολυπλοκότητα και οι αποχρώσεις της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης μπορούν να έχουν πολύ θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στην εμπειρία των πελατών. Αυτό χαρακτηρίζει την Analko.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΑΦΗΣ

Ανοδίωση

Η κλασική λύση που δίνει την μέγιστη δυνατή αντιδιαβρωτική προστασία στο αλουμίνιο, μεγάλη μηχανική αντοχή και μια βασική γκάμα χρωμάτων. Πρόκειται για ηλεκτροχημική κατεργασία παθητικοποίησης του αλουμινίου, κατά την οποία μετασχηματίζεται η επιφάνειά του και δημιουργείται ένα λεπτό στρώμα τεχνητής οξείδωσης που το προστατεύει από τη διάβρωση.

Σε μία καινούργια γραμμή παραγωγής, η οποία είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την ευελιξία και την ποιότητα, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και να σταθούμε δίπλα σας στο σημερινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των μικρών παραγγελιών και ιδιαίτερων κατασκευών.

Γυαλιστερό ή ΜΑΤ, εσείς το επιλέγετε, είμαστε κοντά σας για να προσφέρουμε άψογο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ηλεκτροστατική Βαφή

Μέγιστη προστασία – Κατάλληλες αντοχές

Ηλεκτροστατική Βαφή, η σημαντικότερη παράμετρος στην κατασκευή του κουφώματος αλουμινίου και εμείς το τεκμηριώνουμε! Η μόνη βλάβη που μπορεί να καταστήσει άχρηστο το κούφωμα είναι η βαφή! Γιατί; Διότι δεν επισκευάζεται. Αξίζει λοιπόν τον κόπο να το διακινδυνεύσει κάποιος;

Και βέβαια όχι αν σκεφθεί ότι είναι η φθηνότερη κατεργασία στο κούφωμα. Τι κάνουμε λοιπόν! Επιλέγουμε πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες και είμαστε σίγουροι. Αυτά τα λέμε όχι για να τονίσουμε το πόσο σημαντική είναι σαν εταιρεία η Αnalko στον χώρο μας, τα λέμε διότι το σημαντικότερο για μας είναι η διαφύλαξη του κύρους του Κλάδου μας.

Όλες αυτές τις δεκαετίες που πέρασαν ήταν το κύριο μέλημά μας και φυσικά θα συνεχίσει να είναι για πολλές ακόμη.

Προανοδίωση

Πρόκειται για δημιουργία ασφράγιστου ανοδικού υποστρώματος για την πούδρα
της ηλεκτροστατικής βαφής. Κατηγοριοποιείται αυτόματα στην κατηγορία
seaside και θεωρείται ανώτερο από τα άλλα υποστρώματα εξασθενούς
χρωμίου και chrome free.

Αποχρώσεις ξύλου

Εφαρμόζοντας την μέθοδο της σουμπλιχρωμίας (εξάχνωσης), προσφέρουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, σε μεγάλη ποικιλία απομιμήσεων, και τέλειες γραμμές νερών στο ξύλο.

Το διαθέσιμο χρωματολόγιό μας, δίνει επιλογές και στους πιο απαιτητικούς. Ο εξελιγμένος μηχανολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία, μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και σε πολύ δύσκολα προφίλ όπως κούρμπες, καμπύλες κ.λπ.

Λειτουργώντας μια γραμμή που μπορεί να φτάσει σε παραγωγή τους έξι τόνους ανά ημέρα, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καλύψουμε άμεσα, με συνέπεια και ποιότητα κάθε ανάγκη σας στην απομίμηση.

Oι Αποχρώσεις ξύλου στο αλουμίνιο, είναι τομέας στον οποίο η Αnalko έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξή του. Διατηρεί και συνεχώς εξελίσσει το δικό της σύστημαWoodinAl με το οποίο επί μια εικοσαετία δημιουργεί νέες αποχρώσεις ξύλου που αδυνατεί να τις ξεχωρίσει από το πραγματικό ξύλο ακόμη και ο ειδικότερος του αντικειμένου.

Επί 20 συναπτά έτη το Ξύλο στο Αλουμίνιο είναι Analko.

Έργα που έχουν βαφεί με τη μέθοδο της Σουμπλιχρωμίας από την εταιρεία μας, έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος αλλά και σε πολλές Ξένες Χώρες και κυριολεκτικά διακοσμούν τους χώρους αυτούς, γεγονός, που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.

Η Αnalko με την επεξεργασία βαφής χρωμάτων δίνει αξία στα έργα που αναλαμβάνει σε Ελλάδα και εξωτερικό αναδεικνύοντας έτσι τη σύγχρονη αρχιτεκτονική τους.

Απάντηση