Alutec: Εξειδικεύεται στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών

Alutec

Η κατασκευαστική εταιρεία ALUTEC έχει ως βασικό αντικείμενο εξειδίκευσης την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών.


Ιδρύθηκε το 1992 από το Δημήτρη Τσελεπή, ο οποίος συνεχίζει μία μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση που άρχισε το 1960 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, από το Νίκο Τσελεπή. Η εταιρεία Alutec στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 500m. που περιλαμβάνει αποθήκη, εργαστήριακο χώρο και έκθεση.

Alutec-Τσελεπής-αλουμίνια

Η εταιρεία ALUTEC συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου εξασφαλίζοντας καινοτόμες λύσεις και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Η πολυετής πορεία της εταιρίας, η τεχνογνωσία, η υλικοτεχνική υποδομή και η εμπειρία των ανθρώπων, αποτελούν εγγύηση για:

Alutec-Τσελεπής-αλουμίνια
 • Ποιοτικές κατασκευές υψηλής αισθητικής.
 • Συνέπεια και αξιοπιστία.
 • Τεχνική υποστήριξη σε βάθος χρόνου και μετά την τοποθέτηση.
Alutec-Τσελεπής-αλουμίνια

Η εταιρεία ALUTEC έχει στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και γι’ αυτό:

 • Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο του κουφώματος.
 • Είναι μέλος της ΕΝΚΑΣ Πειραιά που ανήκει στην (ΠΟΒΑΣ) Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου και Σιδήρου.
 • Εφαρμόζει σύστημα FPC (σύστημα ελέγχου παραγωγής) και όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με την σήμανση CE.
 • Είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής συστημάτων αλουμινίου της Alumil.
Alutec-Τσελεπής-αλουμίνια

Επισκεφθείτε την έκθεσή ή καλέστε την εταιρεία να έρθει στον χώρο σας, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των κατασκευών της και των λύσεων που μπορουν να προσφέρουν ειδικά για τις δικές σας ανάγκες.

Alutec-Τσελεπής-αλουμίνια

Ανοιγόμενα συστήματα.
Με το καλύτερο επίπεδο θερμοηχομόνωσης στην κατηγορία τους.

 • Alumil Comfort Μ9400.
 • Alumil Smartia M9660.
 • Alumil Smartia M11000.
 • Alumil Smartia M11500.
Alutec-Τσελεπής-αλουμίνια

Συρόμενα συστήματα.
Ευέλικτα και πολυμορφικά συστήματα αλουμινίου.

 • Alumil Smartia S350.
 • Alumil S450.
 • Alumil Smartia S560.
 • Alumil M9050.
 • Alumil M14500.
Alutec-Τσελεπής-αλουμίνια

Αντικωνωπικά συστήματα.
Σήτες κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου.

 • Ανοιγόμενη.
 • Κάθετης κίνησης.
 • Πλισσέ.

Πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.
Η εταιρεία VAIRAKTARAKIS με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία, κατασκευάζει πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, με δυνατότητα προσαρμογής όλων των μέσων ασφαλείας (Ηλεκτρονικών – Ηλεκτρικών – Συμβατών).

Επιλέγετε από το έντυπο της εταιρίας τον τύπο Θωράκισης και το σχέδιο που σας ενδιαφέρει και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα άλλα.

Alutec-Τσελεπής-αλουμίνια

Πέργκολα και σκιάδια αλουμινίου σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Η πέργκολα αλουμινίου της ALFA μπορεί να τοποθετηθεί σε κατασκευές κτιρίων ή προαύλιων χώρων χαρίζοντας την αίσθηση του κλασσικού ενώ ξεχωρίζει από την κλασσική ξύλινη πέργκολα, χάρη στην αντοχή της ενάντια στον χρόνο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον είναι απλή στη συναρμολόγηση και στην τοποθέτηση και δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη συντήρηση.

Η πέργκολα αλουμινίου διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής και χρωμάτων απόχρωσης ξύλου, προσδίδοντας της ακόμα πιο παραδοσιακό χαρακτήρα και πιο πιστό αποτέλεσμα.

Μπορεί να δεχθεί πολυκαρμπονικά φύλλα ή πανί για αισθητικούς αλλά και χρηστικούς λόγους, καθώς προσφέρει την απαραίτητη σκίαση, προστασία από τις καιρικές συνθήκες και από την βροχή δίνοντας παράλληλα μια άλλη όψη με πιο μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αποτελεί την καταλληλότερη αρχιτεκτονική λύση για τον περιβάλλοντα χώρο σύγχρονων αλλά και παραδοσιακών κατοικιών.

Η εμπειρία μας εγγυάται την σωστή και γρήγορη τοποθέτηση. Η εταιρία θα βρίσκετε δίπλα σας και μετά την πώληση για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Κάγκελα αλουμινίου.
Σε μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια. Τα κάγκελα Αλουμινίου της ALUMINCO, διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας κράμα αλουμινίου και προφίλ με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.

Συνοδεύονται από πληθώρα εξαρτημάτων, προσφέροντας λύσεις για πολλαπλές κατασκευές και μέγιστη προστασία κατά της διάβρωσης, πιστοποιημένα από Διεθνείς Οργανισμούς και Ινστιτούτα.

Τα συστήματα κάγκελων ALUMINCO έχουν πολλαπλές εφαρμογές, όπως σε μπαλκόνια, φράχτες, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες και διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση, καθώς έχουν υποστεί τη διαδικασία της επιφανειακής επεξεργασίας για παραθαλάσσια κλάση (seaside class).

Μπορείτε ανάλογα τις ανάγκες σας να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 σειρές: Κλασσικά – Crystal line, για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου – F50, με μεταλλικά στοιχεία που μπορούν να συνδυαστούν με τζάμι ή πολυκαρμπονικό φύλλο, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σχεδιαστικών εφαρμογών.

Μεταλλικές κατασκευές.
Κατασκευές από μέταλλο για όλες τις εφαρμογές. Η εταιρεία Alutec με την μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο κατασκευής μεταλλικών κατασκευών βρίσκεται κοντά σας να εκπληρώσει κάθε κατασκευαστική σας απαίτηση.

Μέχρι σήμερα έχει εξοπλίσει και διακοσμήσει μεγάλα γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, κατοικίες κ.λ.π.

Πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και τις δικές σας ανάγκες, επικοινωνήστε μαζί τους να γνωρίσετε από κοντά την δουλειά τους και το έμπειρο προσωπικό τους.

Πιστοποιήσεις.
Η κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων, είναι μια σημαντική εργασία και έχει σοβαρό αντίκτυπο στην τελική εικόνα του χώρου και τη σωστή λειτουργία των προϊόντων.

Πρέπει να γίνεται πάντα από Πιστοποιημένο Επαγγελματία. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλες οι εργασίες θα τύχουν της απαραίτητης προσοχής και επιμέλειας και θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του τεχνικού εγχειριδίου του παραγωγού του συστήματος.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κα τοποθέτηση πρέπει να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του παραγωγού του συστήματος, για να μην δημιουργηθούν φαινόμενα διάβρωσης.

Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες κάθε έργου καθώς και του σημείου τοποθέτησης. Πολύ σημαντικό είναι να γίνεται περιοδική συντήρηση και καθαρισμός των κουφωμάτων, έτσι ώστε αυτά να διατηρούν τις πολύ υψηλές προδιαγραφές στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση ποιότητας και συνοδεύονται από πιστοποιητικά CE, σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Επιπλέον εγγυήσεις για τη συνεργασία μας, αποτελούν:

Η πιστοποίηση της εταιρίας Alutec από τον παραγωγό κουφωμάτων ALUMIL, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο.

Ειδική Σήμανση CE και νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δομικά Προϊόντα (Κανονισμός 305/2011)

Από 01/07/2013 εφαρμόζεται πλήρως και στη χώρα μας ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός (305/2011) για τα Δομικά Προϊόντα, όπως αναφέραμε και στο παρελθόν.

Ο νέος Κανονισμός φέρνει μία σειρά από αλλαγές, οι βασικές απαιτήσεις των οποίων παρουσιάζονται επιγραμματικά στη συνέχεια. Σας αναφέρουν ότι οι κατασκευαστές θα πρέπει άμεσα να προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, έτσι ώστε να εναρμονιστούν με τις νέες απαιτήσεις.

Τεχνικό εγχειρίδιο.
Συντάχθηκε για να αποτελέσει ένα εργαλείο ελέγχου των κατασκευών αλουμινίου. Στο εγχειρίδιο περιγράφονται τα βασικά στοιχεία κατασκευής και τοποθέτησης ενός καλού και ποιοτικού κουφώματος. Ταυτόχρονα υπάρχουν δύο κατάλογοι ελέγχου έτσι ώστε να διευκολύνεται ο έλεγχος της κατασκευής από τον πελάτη.

Σκοπός είναι να μπορεί να ενημερωθεί ο πελάτης για τις ελάχιστες απαιτήσεις ενός σωστού κουφώματος και να δοθεί η δυνατότητα στον κατασκευαστή να προβάλει και να τεκμηριώσει τη σωστή εργασία κατασκευής και τοποθέτησης των κατασκευών από αλουμίνιο.

Ως βασική αρχή ισχύει ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων (εξάρτημα, ψευτόκασες κ.λπ.) θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται από το τεχνικό εγχειρίδιο του παραγωγού του συστήματος και να μην δημιουργούν φαινόμενα διάβρωσης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – Alutec – Τσελεπής Δημήτρης:

Στρατηγού Πλαστήρα 38, 187 55 Κερατσίνι
Τ: 2104620326, 6977646974
E: contact@tselepis-alutec.gr
www.tselepis-alutec.gr

Απάντηση