Aluperfection Hellas ΑΕ: Ειδικεύεται στις εφαρμογές αλουμινίου και σιδήρου

Aluperfection-Hellas-ΑΕ

Επιλέξτε ένα από τα προϊόντα της Aluperfection Hellas ΑΕ και ανακαλύψτε τον ιδανικό σας Συνεργάτη για οποιαδήποτε αρχιτεκτονική ανάγκη, μικρή ή μεγάλη.


H κατασκευστική καθετοποιημένη εταιρεία Aluperfection Hellas ΑΕ, ειδικεύεται στις εφαρμογές αλουμινίου και σιδήρου και γενικότερα στον οικοδομικό τομέα.

Αναλαμβάνει έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα, που τα διεκπεραιώνει με ταχύτητα και αξιοπιστία, αξιοποιώντας με επιτυχία τις ικανότητες των Μηχανικών που την στελεχώνουν, και, οι οποίοι, επιβλέπουν και καθοδηγούν τα απαραίτητα συνεργεία που επανδρώνονται από τα έμπειρα άτομα που απασχολεί.

Διαθέτει κάθετη παραγωγή με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας αλουμινίου συνδεδεμένα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και, χάρη στον πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό της, είναι λόγω της αυξημένης παραγωγικότητάς της, στην πλεονεκτική θέση να υλοποιήσει, στον προβλεπόμενο χρόνο, κάθε έργο, οποιουδήποτε μεγέθους.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική ζώνη των Οινόφυτων με στεγασμένη επιφάνεια 4.800 τ.μ., παρέχουν την άνεση για την εγκατάσταση του τεχνολογικού εξοπλισμού της παραγωγικής αλυσίδας, αλλά, και για την ασφαλή και ποιοτική προσωρινή αποθήκευση των προς παράδοση κατασκευών, καθώς και τους απαραίτητους χώρους γραφείων, σε ξεχωριστή διόροφη πτέρυγα.

Το μελετητικό της τμήμα που στελεχώνεται από Μηχανολόγους Μηχανικούς είναι σε θέση, αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία (Autocad, FP-PRO), να συνεργαστεί με επιτυχία με τα διάφορα τεχνικά γραφεία των συνεργατών της και να δώσει συγκεκριμένες, κάθε φορά, και υλοποιήσιμες λύσεις, που προκύπτουν από την πλούσια τεχνογνωσία της, η οποία διαρκώς διευρύνεται.

Aluperfection-Hellas

Τα συστήματα των διατομών αλουμινίου που χρησιμοποιεί, είναι προϊόντα καταξιωμένων στον χώρο διελαστριών εταιρειών, όπως η ΕΤΕΜ, η SCHÜCO, η ALUMIL, η EUROPA, η EXALCO και άλλες, με τα υποδεικνυόμενα από αυτές εξαρτήματα για κάθε εφαρμογή.

Aluperfection-Hellas

Η δραστηριοποίησή της προσδιορίζεται στην κατασκευή και τοποθέτηση κάθε είδους εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου και υαλοπετασμάτων, καθώς και επενδύσεων με φύλλα ή πάνελ αλουμινίου, αλλά, και στις διάφορες εφαρμογές σιδήρου ή INOX.

Aluperfection-Hellas

Αναλυτικότερα, οι εφαρμογές ανοιγομένων ή συρομένων κουφωμάτων, ορθογωνίων, αλλά και τοξωτών ή κυκλικών, από απλές ή θερμοδιακοπτώμενες διατομές ή από διατομές αλουμινίου – ξύλου, με τα πατζούρια τους ή τα ρολλά τους, ορίζουν τις εργασίες ενός ξεχωριστού τμήματος της εταιρείας μας.

Aluperfection-Hellas

Επιπλέον, η εγκατάσταση, στα επαγγελματικά κτίρια, των υαλοπετασμάτων, είτε πρόκειται για την κλασική, είτε για την Structural εκδοχή τους, σε συναρμογή με τα υπόλοιπα δομικά υλικά του κελύφους, αλλά και με την τοποθέτηση των απαραιτήτων, πλέον, περσίδων ή άλλων συστημάτων σκίασης, αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Aluperfection-Hellas

Ένα μεγάλο μέρος των εργασιών της, συνιστά και η πλαγιοκάλυψη των κτιρίων με φύλλα σύνθετου πάνελ αλουμινίου (π.χ. ETALBOND ή ALUCOBOND) και η εφαρμογή τέτοιων επενδύσεων σε διάφορα αρχιτεκτονικά στοιχεία στις όψεις των κτιρίων.

Aluperfection-Hellas

Διαλέξτε το ιδανικό προϊόν Aluperfection!

Η εταιρία αναλαμβάνει ιδιωτικές κατοκίες, ανακαινίσεις, εμπορικά καταστήματα αλλά και μεγάλα τεχνικά έργα.

Aluperfection-Hellas

Προϊόντα:

  • Κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή για το σπιτι και το γραφειο
  • Συμβατά με το προγραμμα «Εξοικονομηση κατ’οίκον»
  • Κουφώματα χωρίς θερμοδιακοπή, σε απίστευτες τιμές
  • Συστήματα αλουμινίου με ειδικές ενεργειακές προδιαγραφές
  • Λύσεις για αυξημένη ηχομόνωση ή/και ασφάλεια
Aluperfection-Hellas

Ανακαλύψτε την ποιότητα Aluperfection Hellas ΑΕ!

Πιστοποίηση ποιότητας Aluperfection Hellas με ISO του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (International Organization for Standardization, ISO), μια διεθνής οργάνωση δημιουργίας και έκδοσης προτύπων που αποτελείται από αντιπροσώπους των εθνικών οργανισμών τυποποίησης. Ο Οργανισμός ιδρύθηκε το 1947 και παράγει τα παγκόσμια βιομηχανικά και εμπορικά πρότυπα, τα επονομαζόμενα πρότυπα ISO. Η έδρα του οργανισμού βρίσκετε στη Γενεύη, Ελβετία.

Aluperfection-Hellas

H εταιρεία έχει αποκτήσει πιστοποίηση σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και το σύστημα περιβαλλοντικής προστασίας ISO 14001 από το γνωστό οργανισμό TUV HELLAS.

Νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ:

Το Πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ, είναι η εξέλιξη του γνωστού προγράμματος Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον, το οποίο σας παρέχει επιδότηση εως και το 85% της συνολικής δαπάνης που θα πραγματοποιηθεί για την ενεργειακή αναβάθμιση και αυτονόμηση του σπιτιού σας.

Ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός:

• 50.000 € ανά επιλέξιμη κατοικία ή
• 100.000 € ανά ΑΦΜ Ωφελούμενου Δικαιούχου (για περισσότερες από μία κατοικίες)
• 80.000 € κοινόχρηστων παρεμβάσεων σε πολυκατοικίες.

Ποσοστά Επιδότησης Ανά Κατηγορία Εισοδήματος:

Τα ποσοστά επιχορήγησης για το πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ φτάνουν έως και το 85% και κλιμακώνονται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος.

Aluperfection-Hellas

Επικοινωνήστε τώρα με το Δίκτυο Πωλήσεων της Aluperfection Hellas AE διευρύνεται συνεχώς σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να βρείτε το σημείο πώλησης Aluperfection Hellas στην περιοχή σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Aluperfection Hellas ΑΕ
Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές Αλουμινίου & Σιδήρου
ΒΙΠΕ Οινοφύτων, Βιομηχανική ζώνη, 320 11Οινόφυτα
Τ: 2262056097-8, 2262032244
E: info@aluperfection.gr
www.alupefectionhellas.gr

Απάντηση