Aluminco: Fusion Line – Open Air – Crystal line

Aluminco αφιέρωμα κάγκελα

Η καινοτομία στα συστήματα καγκέλων είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα στη γενετική κληρονομιά της Aluminco.

[su_spacer size=”10″]Τρανταχτή απόδειξη τα θρυλικά χυτά κάγκελα που πρωτοκυκλοφόρησαν την δεκαετία του 1980 και με τα ανατρεπτικά σχέδια τους κατάφεραν να προσφέρουν, πρωτόγνωρη για την εποχή λύση σε κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ανάγκη.

Σήμερα, οι πολυάριθμες πρωτότυπες προϊοντικές λύσεις ενσαρκώνουν τέλεια εκείνο το πρωτοποριακό πνεύμα και το πάθος για καινοτομία, που αποτελούν πρωταρχικές αξίες της φιλοσοφίας Μια εμπειρία έτσι όπως δεν την έχει ξαναζήσει!

Ο σύγχρονος και εμπνευσμένος σχεδιασμός τους αντανακλά τις τάσεις και απαιτήσεις της εποχής για περισσότερη ασφάλεια, σωστή λειτουργικότητα, υψηλή τεχνολογία και αισθητική ποιότητα.

Ανακαλύψτε μοναδικές επιλογές, Fusion LineOpen AirCrystal line – Classic line – F50 Anodized line, σε συστήματα κάγκελων με έντονη προσωπικότητα που υπερέχουν σε όλους τους τομείς.

Η σειρά Fusion Line βελτιώνει δραματικά τις πιο σημαντικές πτυχές της εμπειρίας που προσφέρουν τα κάγκελα.

Εισάγει προηγμένα και στιβαρά προφίλ για επιπλέον αντοχή, μοναδικό σχεδιασμό για εντυπωσιακή εμφάνιση και την καλύτερη απόδοση που έχουμε δει ποτέ σε ένα σύστημα κάγκελων.

Στη νέα αυτή σειρά ανήκουν οι εξής τύποι:

Orbit

Elxis

Synthesis

Σημεία Αναφοράς:

 • Μινιμαλιστικός Σχεδιασμός
 • Αξιόπιστη ασφάλεια
 • Εύκολη & Γρήγορη Εγκατάσταση
 • Τρεις τύποι
 • Απεριόριστες δυνατότητες

Το σύστημα Open Air αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα παγκόσμιας απήχησης που προκαλεί με τις καινοτομίες του και προσφέρει την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.ά.

Εφαρμογή Open Air στο καφέ-εστιατόριο OASIS στα Ιωάννινα

Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη και διαθέσιμη αποκλειστικά από την Aluminco, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται με μια μόνο κίνηση ανάλογα με τις επιθυμίες μας αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Το σύστημα Open Air προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, OA 1600, OA 1800, OA 2000 με βάση το ύψος και κάθε τύπος είναι διαθέσιμος σε πέντε διαφορετικά πλάτη 1000mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm και 2000mm.

Επιπρόσθετα, όλες οι εκδόσεις του συστήματος προσφέρονται και για γωνιακές κατασκευές, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική 90°.

Πολυάριθμες επιλογές όπως κουπαστή, τραβέρσα, βάση τρόλεϊ, υποστήριξη για έξτρα στεγανοποίηση και επιπρόσθετα προφίλ προσθέτουν προστιθέμενη αξία προσφέροντας πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Κάθε μοντέλο του συστήματος Open Air είναι καρπός ειδικευμένης χειροποίητης εργασίας, σπάνιας στο χώρο των κατασκευών.

Όλες οι εκδόσεις φέρουν το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο τονίζοντας ακόμα περισσότερο την κουλτούρα της αριστείας και χαρίζοντας στον τελικό χρήστη μια ξεχωριστή εμπειρία.

Μια εμπειρία έτσι όπως δεν την έχει ξαναζήσει!

Thea: Αίσθηση Ελευθερίας

Plus: Κομψή εντυπωσιακή υφή

Ultra+: Αποτελεσματική απόδοση

Σημεία Αναφοράς:

 • Εξαιρετικά Κομψό
 • Εύκολο στη χρήση
 • Ελαφρύ & Στιβαρό
 • Μοναδική Προστασία
 • Εύκολη Εγκατάσταση
 • Πιστοποιημένο & Εγκεκριμένο

Οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για περισσότερη διαφάνεια, φωτεινότητα και αισθητική ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό από την πρόταση της Aluminco στην κατηγορία του γυάλινου κάγκελου.

Το Crystal line ξεχωρίζει για την μοναδική του σχεδίαση, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια προσφέροντας καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες.

Προσφέρεται σε 3 βασικούς τύπους επιδαπέδιο, ενδοδαπέδιο και πλευρικό σε δάπεδο ή στηθαίο, με πολυάριθμες εξατομικευμένες επιλογές.

Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις ανοδίωσης και ηλεκτροστατικής βαφής με τη δυνατότητα επιλογής κουπαστής διαφόρων σχημάτων.

Η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας απαντάται με μοναδικό τρόπο από το Crystal line, η ιδανική λύση για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Το πρωτοποριακό σύστημα Crystal line υπογράφει πάνω από 200 σύνθετα έργα σε όλο τον κόσμο, κερδίζει ολοένα έδαφος στην διεθνή αγορά, διεκδικεί και ολοκληρώνει έργα ειδικού βάρους και διακρίνεται μεταξύ άλλων για την πληρότητα των αυστηρότερων απαιτήσεων και προδιαγραφών που απαιτούνται για την υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων.

Ζήστε στην απόλυτη ασφάλεια.

Η ασφάλεια και η προστασία αποτελούν θεμελιώδεις προτεραιότητες κατά την διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης των κάγκελων Crystal line.

Πληθώρα πιστοποιήσεων από διεθνώς αναγνωρισμένα ιδρύματα εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια των χρηστών.

Μεταξύ αυτών είναι:

 • Το Instituto Giordano (Ιταλία)
 • Το IFT Rosenheim (Γερμανία)
 • Το BBRI CAR (Βέλγιο)
 • Το FTL (Φλώριδα, ΗΠΑ)

Τα κάγκελα Crystal line έχουν πιστοποιηθεί στη λειτουργία τους, σε αντοχή υπό στατικό φορτίο έως 3 ΚΝ/m γραμμικό φορτίο, καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις των κανονισμών σε οικίες, γραφεία, στάδια, εμπορικά κέντρα, και γενικότερα δημόσιους χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα.

Απάντηση