Alumil: Νέα προηγμένα συνθετικά ξύλινα δάπεδα Woodee

To Woodee αποτελεί την πρόταση της Alumil για συνθετικά ξύλινα δάπεδα τύπου deck,η οποία χαρακτηρίζεται από ασυναγώνιστη ποιότητα και ευρεία ποικιλία λύσεων.


Γνωρίστε τη νέα πρόταση της Alumil για συνθετικά ξύλινα δάπεδα τύπου deck, τα οποία χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα και μοναδική αίσθηση φυσικού ξύλου.

Ιδανικά για εξωτερικά δάπεδα, επικαλύψεις τοίχων και περιφράξεις, διατίθενται σε πέντε διαφορετικές επιφάνειες και εννιά αποχρώσεις.

Η ειδική συνταγή με 60% ξύλο και 40% μη τοξικό HDPE (πρωτογενή υλικά) διατηρεί την αίσθηση και τα θετικά του φυσικού ξύλου και ταυτόχρονα προσδίδει κορυφαίες ιδιότητες, όπως κορυφαία ανθεκτικότητα, χαμηλές θερμοδιαστολές, πολύ χαμηλή απορρόφηση υγρασίας, υψηλή μηχανική αντοχή, ιδιαίτερα εύκολη συντήρηση, για αυτό και συνοδεύεται με 25 ετή εγγύηση.

  • Μοναδική αίσθηση ξύλου για απόλυτη ευεξία
  • Κορυφαία ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, τα παράσιτα ξύλου, το χλώριο και τα άλατα
  • Απειροελάχιστη απορρόφηση υγρασίας
  • Συµπαγή προφίλ µε αυξηµένη µηχανική αντοχή
  • Αποφυγή αρµών χάρη στη δυνατότητα αλληλοεπικάλυψης βεργών
  • Απλός καθαρισμός και μηδενική συντήρηση
  • Φιλικό προς το περιβάλλον

Amazon Teak Plus

25ετή εγγύηση διάρκειας ζωής

Η μοναδική συνταγή και η ειδική παραγωγική διαδικασία προσδίδουν στο προϊόν εξαιρετικές επιδόσεις με αποτέλεσμα να διατηρεί τις ιδιότητές του για πολύ μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με οποιοδήποτε σκληρό ξύλο. Για αυτό και προσφέρεται 25ετής εγγύηση για τους παράγοντες που επηρεάζουν το ξύλο.

Amazon Teak

Εξαιρετική ανθεκτικότητα

Εξαιρετικά ανθεκτικό τόσο απέναντι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, χιόνι, παγετός, υψηλές θερμοκρασίες, έντονη ηλιοφάνεια, και υπεριώδη ακτινοβολία, όσο και ενάντια σε άλλους παράγοντες οι οποίοι φθείρουν το φυσικό ξύλο (μύκητες, έντομα, κ.ά.).

Ανθεκτικό επίσης στο χλώριο και το αλμυρό νερό, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ταράτσες, πισίνες και παραθαλάσσιες κατασκευές.

Flat Teak Plus

Κορυφαία αντοχή και σκληρότητα

Λόγω του σχεδιασμού τους και της ειδικής συνταγής, τα Woodee είναι πολύ στιβαρά με πολύ υψηλή αντοχή στην κρούση και την κάμψη, και με πολύ χαμηλές θερμικές παραμορφώσεις.

Ο κίνδυνος φθοράς εκμηδενίζεται ακόμη και στις πολύ υψηλές θερμοκρασιακές διαφορές.

Linear Teak

Άπειρες σχεδιαστικές λύσεις

Κάντε τον δικό σας σχεδιασμό και επιλογή υλικών για τον υπαίθριο χώρο των ονείρων σας.

Τα Woodee είναι πολύ εύχρηστα υλικά με ευρεία ποικιλία αρχιτεκτονικών λύσεων.

Για κατασκευή δάπεδων, περιφράξεων και επένδυση τοιχοποιίας σε διάφορες επιφάνειες (linear, vintage κ.λπ.) και σε 9 χρωματικές αποχρώσεις.

Vintage Teak

Αίσθηση ξύλου

Η απόλυτη αίσθηση ξύλου σας φέρνει πιο κοντά στη φύση και παρέχει στον χώρο σας αναμφισβήτητη ομορφιά και φυσικότητα.

Απλά επιλέξτε μία από τις επιφάνειες απομίμησης ξύλου και το χρώμα της αρεσκείας σας.

Απόλυτα ασφαλές στο περπάτημα

Λόγω της αντιολισθητικής επιφάνειας, χωρίς ακίδες ή κάποια βίδα σε εμφανές σημείο, εξαλείφεται οποιοσδήποτε κίνδυνος τραυματισμού.

Επιπλέον, αναφορικά με τον κίνδυνο εγκαυμάτων, τα Woodee είναι απόλυτα ασφαλή για τα γυμνά πόδια των παιδιών και των ενηλίκων, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης ηλιοφάνειας πάνω σε σκουρόχρωμες επιφάνειες.

Εύκολη συντήρηση

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση, όπως βάψιμο ή επάλειψη με προστατευτικά και στεγανωτικά υλικά.

Ιδιαίτερα λόγω της πολύ χαμηλής απορρόφησης υγρασίας και νερού, η ίδια η βροχή βοηθά στον καθαρισμό του.

Εναλλακτικά, ένα γρήγορο ξέπλυμα με το λάστιχο είναι αρκετό για έναν επαρκή καθαρισμό.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το υλικό αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική λύση έναντι της τροπικής ξυλείας ενισχύοντας την περιβαλλοντική ευθύνη, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην χρηστικότητα και την αισθητική.

Το HDPE χρησιμοποιείται συχνά στον τομέα της υγείας και σε αντίθεση με άλλα πλαστικά δεν είναι τοξικό και δεν μολύνει το ευρύτερο περιβάλλον.

Απάντηση