Alumil: Αυτό το καλοκαίρι δημιούργησε εντυπωσιακούς υπαίθριους χώρους στο σπίτι σου

alumil-pergola-woodee

Αναμφισβήτητα, από το τέλος της άνοιξης μέχρι και τις αρχές του φθινοπώρου ο κήπος και το μπαλκόνι γίνονται το δεύτερο σπίτι μας.


Για να παραμείνει όμως ένας χώρος άνεσης οφείλει να έχει χαρακτηριστικά και συστήματα, όπως σύγχρονα συστήματα πέργκολας, δαπέδων τύπου deck, κάγκελων και περιφράξης, που το καθιστούν ασφαλές και καλαίσθητο.

Αξίζει να επενδύσεις σε outdoor λύσεις, που θα μεταμορφώσουν τον εξωτερικό χώρο σε μια πραγματική όαση χαλάρωσης.

Μεταμόρφωσε την όψη του σπιτιού σου

Όσον αφορά τις βελτιώσεις στη βασική ή τη δευτερεύουσα κατοικία, η ανάγκη για σύγχρονη αισθητική και ασφάλεια αναδεικνύεται σημαντικότερη όλων.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό του σπιτιού, η επιλογή ενός καλαίσθητου και ανθεκτικού συστήματος περίφραξης θα χαρίσει μια ιδιαίτερη αισθητική για την πρώτη καλή εντύπωση ενώ ταυτόχρονα θα περιφρουρήσει σημαντικά την ζητούμενη ιδιωτικότητα.

Όσον αφορά το μπαλκόνι, η επιλογή κάγκελων από αλουμίνιο ή/και γυαλί προσφέρονται αναμφισβήτητα για λιτές και ελκυστικές κατασκευές µε κορυφαία ανθεκτικότητα και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας.

Δημιούργησε εξαιρετικά άνετους χώρους στην αυλή σου, επενδύοντας σε ένα σύστημα πέργκολας

Πολλές φορές και ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μόνο με την κατάλληλη σκίαση μπορεί να είναι δυνατή η παραμονή σας στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

Πράγματι, ένα σύστημα πέργκολας θα σε προστατεύσει αποτελεσματικά από τον ήλιο, δροσίζοντάς σε αρκετά ώστε να περάσεις άνετα τον πολύτιμο χρόνο σου.

Ταυτόχρονα, οι νέες βιοκλιματικές πέργκολες της Alumil έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να σου παρέχουν απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες σε όλα τα καιρικά φαινόμενα προσφέροντας απόλυτη εμπειρία ηρεμίας.

Μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που θα απολαύσεις με την επιλογή μιας βιοκλιματικής πέργκολας είναι:

  • η απαράμιλλη αισθητική της
  • η απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη βροχή και ο φυσικός εξαερισμός
  • η ευρύτατη ποικιλία λύσεων με δυνατότητα για πολύ μεγάλες διαστάσεις
  • ο πρόσθετος εξοπλισμός, όπως γυάλινο συρόμενο, φωτισμός LED, παντζούρι ή πανί κάθετης σκίασης.

Ανανέωσε τις εξωτερικές επιδαπέδιες επιφάνειες

Οι νέες υπερανθεκτικές επιφάνειες συνθετικού ξύλου αντικαθιστούν πλήρως τα παλιά πλακάκια ή τα ευαίσθητα ξύλινα πατώματα, τα οποία συνηθίζονταν μέχρι τώρα σε μπαλκόνια και εξωτερικούς χώρους, διατηρώντας τη διαχρονική αίσθηση του ξύλου.

Η πρόταση της Alumil ακούει στο όνομα Woodee, ένα premium υλικό με υψηλό ποσοστό παρθένας ξυλείας (60%) και πρωτόχυτου πολυαιθυλένιου, το οποίο χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακή ανθεκτικότητα στις έντονες καιρικές συνθήκες, το χλώριο και την αλμυρότητα, στα παράσιτα και τους παράγοντες που φθείρουν το ξύλο.

Ιδανικό για δάπεδα τύπου deck, περιφράξεις και επενδύσεις τοίχων, δημιουργώντας χώρους κορυφαίας αντοχής και αισθητικής.

Οι Outdoor λύσεις της Alumil έχουν αναπτυχθεί σύµφωνα µε το όραµά μας για εξαιρετικές αρχιτεκτονικές λύσεις, υψηλής ποιότητας, καλαισθησίας και προηγµένης τεχνολογίας.

Κάθε πρόταση ενσωµατώνει πλήθος από οφέλη και µπορεί να συνδυαστεί τόσο µε µια άλλη λύση Outdoor, όσο και µε τα άλλα αρχιτεκτονικά συστήµατά μας.

Πηγή: alumil.com

Απάντηση