ALTOK: Κατασκευάζει ολοκληρωμένα και αξιόπιστα κουφώματα αλουμινίου

altok-κατασκευάζει-ολοκληρωμένα-αξιόπιστα-κουφώματα-αλουμινίου

Η ALTOK – Τοκμακίδης Δημήτρης – Κατασκευαστική Αλουμινίου και PVC – έχει αναπτύξει δραστηριότητα που καλύπτει σχεδόν όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών και ένα ευρύ πελατολόγιο, επενδύοντας σε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Υλοποιούν αποτελεσματικά πολλά απαιτητικά project, γεγονός που αποδεικνύει ότι διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη!


Τα υψηλά standards και το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών που τέθηκαν από την αρχή, η διορατικότητα και η τόλμη σε συνδυασμό με την εμπειρία και τεχνογνωσία 57 και πλέον συναπτών ετών, έχουν σαν αποτέλεσμα η εταιρία ALTOK χρόνο με το χρόνο να διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα στοχεύει στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας με άψογη εφαρμογή, ακρίβεια στη λεπτομέρεια και αντοχή στο χρόνο με κύριο σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας του ολοκληρωμένες λύσεις.

Συστήματα αλουμινίου

 • Ανοιγόμενα.
 • Πτυσσόμενα.
 • Συρόμενα.
 • Ανασυρόμενα.
 • Ανακλινόμενα.

H ΑLΤΟΚ κατασκευάζει ολοκληρωμένα και αξιόπιστα κουφώματα αλουμινίου. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις τόσο των πρώτων υλών, όσο και της διαδικασίας κατασκευής και εφαρμογής, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την άριστη λειτουργικότητα του τελικού συνόλου, ενώ το πλήθος των χρωματισμών του αλουμινίου, η μεταλλική όψη και το καινοτόμο design αποτελούν τα συστατικά της μοναδικής αισθητικής.

Συστήματα PVC

 • Ανοιγόμενα.
 • Πτυσσόμενα.
 • Συρόμενα.
 • Ανασυρόμενα.
 • Ανακλινόμενα.

Τα συνθετικά κουφώματα της ALTOK, από σκληρό PVC του κορυφαίου Γερμανικού Οίκου Salamander Industrie-Produkte GmbH, χαρακτηρίζονταιγια την εξαιρετική τους ποιότητα, τον ελκυστικό τους σχεδιασμό και την αντοχή τους και αποτελούν λύσεις, χωρίς μεγάλο κόστος συντήρησης, ενώ σε περίπτωση αλλαγής των κουφωμάτων είναι πλήρως ανακυκλώσιμα, βοηθώντας ενεργά στηνπροστασία του περιβάλλοντος.

Η επιλογή και εγκατάσταση συνθετικών κουφωμάτων είναι η επιτομή της τεχνολογίας στη συμβολή κατοικιών με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα σήμερα.

Συστήματα σκίασης

 • Στέγαστρα εισόδου.
 • Πέργκολες.
 • Στέγαστρα σκίασης.
 • Αίθρια.
 • Υαλοπετάσματα.

Τα συστήματα σκίασης, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η τεχνολογική πρόοδος όλο και πιο πολύ υποστηρίζει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, από τις απλούστερες παραδοσιακές λύσεις (πέργκολα) έως τη χρήση περσίδων ελλειπτικού προσανατολισμού.

Πέργκολες.

Πέργκολες σχεδιασμένες σε γραμμή πανομοιότυπη με αυτή της κλασικής πέργκολας ξύλου. Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού.

altok-κατασκευάζει-ολοκληρωμένα-αξιόπιστα-κουφώματα-αλουμινίου

Αίθρια

Προηγμένη σειρά συστημάτων αλουμινίου που σχεδιάστηκε ειδικά για αίθρια, γυάλινες στέγες, φεγγίτες και θερμοκήπια, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους που απαιτούν μέγιστη διάχυση του φυσικού φωτισμού.

Με νέα αισθητική, αναδιαμορφώνοντας συνολικά έναν χώρο, εναρμονίζονται πλήρως με την αρχιτεκτονική του κτιρίου στο οποίο εφαρμόζονται, προσφέροντας στεγανοποίηση, μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα, θερμομόνωση ηχομόνωση και αντοχή στις αλλαγές θερμοκρασίας.

Κάγκελα και περιφράξεις.

 • Κάγκελα Αλουμινίου τύπου inox.
 • Aνοδιομένα κάγκελα αλουμινίου.
 • Aυλόγυροι – περιφράξεις.
 • Γυάλινα κάγκελα.

Σε ένα κτίριο μπορούμε να συναντήσουμε κάγκελα για διάφορες χρήσεις: κάγκελα εξωτερικού χώρου, κάγκελα μπαλκονιών, κάγκελα για εσωτερικές σκάλες κτλ. Τα κάγκελα δε χρησιμεύουν μόνο για την ασφάλεια του χώρου αλλά συμβάλουν και στη διακόσμηση του,για αυτό και τα συναντάμε σε διάφορα στυλ (μοντέρνα, παραδοσιακά, και πολλά άλλα).

altok-κατασκευάζει-ολοκληρωμένα-αξιόπιστα-κουφώματα-αλουμινίου

Κάγκελα αλουμινίου τύπου inox με minimal σχεδιασμό, με στρογγυλά, τετράγωνα και ορθογώνια προφίλ. Κατάλληλα για μπαλκόνια και σκάλες, και ιδανικά τόσο για κατοικίες όσο και για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Πόρτες εισόδου ασφαλείας

Οι πόρτες εισόδου οδηγούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους στην κατοικία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» όπως το κρύο,
τον θόρυβο και ασφαλώς… τους διαρρήκτες!

Η ALΤΟΚ προσφέρει πολλές επιλογές σε πάνελ πλήρωσης, συμπεριλαμβανομένων πάνελ αλουμινίου ή γυάλινων πάνελ και είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις και αισθητικές προτιμήσεις.

Τα έργα μας

Απόδειξη της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στο χώρο της δόμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αποτελούν τα πολυάριθμα δημόσια και ιδιωτικά έργα για τα οποία η εταιρία μας έχει αναλάβει την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή!

altok-κατασκευάζει-ολοκληρωμένα-αξιόπιστα-κουφώματα-αλουμινίου
altok-κατασκευάζει-ολοκληρωμένα-αξιόπιστα-κουφώματα-αλουμινίου
altok-κατασκευάζει-ολοκληρωμένα-αξιόπιστα-κουφώματα-αλουμινίου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

2ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Ανατολικού (γέφυρα Ανατολικού),502 00 Πτολεμαΐδα
Τ: 2463025217, 6973235486
F: 2463025217
Email: al.tok@hotmail.com
www.altok.gr

Απάντηση