Alhome: Δημιουργεί συστήματα αλουμινίου που διακρίνονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα

Alhome

Η κατασκευαστική εταιρεία αλουμινίου ALHOME σε συνεργασία με την Βιομηχανία ΕΤΕΜ δημιουργεί συστήματα αλουμινίου που διακρίνονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, το σύγχρονο σχεδιασμό, την ανθεκτικότητα στην χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.


Οι ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού από την εταιρεία Alhome, σας παρέχουν:

 • Θερμομόνωση που σας προσφέρει την ιδανική θερμοκρασία χειμώνα – καλοκαίρι.
 • Ηχομόνωση που σας εξασφαλίζει ένα χώρο χωρίς θορύβους, για απόλυτη ηρεμία.
 • Στεγανότητα που σας προστατεύει απο τη βροχή και τον αέρα.
 • Ασφάλεια που εφαρμόζεται με ειδικές ενισχύσεις και μηχανισμούς.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ALHOME δεν είναι απλά μια εταιρεία. Είναι οι προσπάθειες, ο κόπος, αυτό που για χρόνια σχεδίαζαν και πετύχαν. Είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπισαν, οι χαρές, οι αγωνίες και οι επιτυχίες. Είναι η ενέργεια και το έργο που παράχθηκε.

Alhome-κατασκευές

Παρά το επισφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον και τις οικονομικές αντιξοότητες της αγοράς, στην ALHOME παράγουν έργο και αναπτύσσονται. Κοιτάνε μπροστά, εκσυγχρονίζονται, θέτουν νέους στόχους, μα πάνω απ’ όλα στηρίζουν τις ανάγκες των ανθρώπων που επιλέγουν ως πολύτιμους συνεργάτες τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ

Στην ALHOME με αξιοπιστία και υψηλή τεχνογνωσία οικοδομούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες εδώ και πολλά χρόνια. Ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις με ενημερώσεις και σεμινάρια. Κατασκευαστικά έργα έχουν βραβευτεί σε πανελλαδική κλίμακα.

Alhome-κατασκευές

Η ομάδα ανθρώπων της ALHOME βρίσκεται δίπλα σας και μετά την πώληση, με οργανωμένο after sales service.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Διαθέτουν συστήματα αλουμινίουτης ETEM σε πολλά χρώματα και σχέδια. Εδώ και χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες με μεγάλη υπευθυνότητα και συνέπεια. Δίνουν μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούν αλλά και της εργασίας που προσφέρουν.

Alhome-κατασκευές

Οι ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων αλουμινίου υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού, σας παρέχουν:

 • Θερμομόνωση που σας προσφέρει την ιδανική θερμοκρασία χειμώνα – καλοκαίρι.
 • Ηχομόνωση που σας εξασφαλίζει ένα χώρο χωρίς θορύβους, για απόλυτη ηρεμία.
 • Στεγανότητα που σας προστατεύει απο τη βροχή και τον αέρα.
 • Ασφάλεια που εφαρμόζεται με ειδικές ενισχύσεις και μηχανισμούς.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι Θωρακισμένες πόρτες με τις υψηλότερες προδιαγραφές παραγωγής. Προστατεύστε το χώρο σας απολαμβάνοντας αισθητική και ποιότητα κατασκευής.

Alhome-κατασκευές
 • Διπλή χαλύβδινη θωράκιση θερμού γαλβανίσματος FLAT κλειστού τύπου, πάχους 1 mm και συνολικού πάχους σασί 6 cm.
 • Δύο εσωτερικές χαλύβδινες (BOX) νευρώσεις, για μηχανική ακαμψία του φύλλου, προστασία των μεντεσέδων και των μηχανισμών κλειδώματος.
 • Έξι γαλβανισμένα σταθερά έμβολα ασφαλείας, στηριγμένα σε ειδικές ενισχυμένες χαλύβδινες βάσεις, ηλεκτροσυγκολλημένες και στις δύο επιφάνειες.
 • Ένα κινητό έμβολο ασφαλείας στην επάνω πλευρά.
 • Δύο ή τέσσερα ή έξι κινητά πλευρικά ασφαλείας (πάνω και κάτω).
 • Ενα χειροκίνητο έμβολο διπλής λειτουργίας
  • Μερικό άνοιγμα (μπανάνα)
  • Εσωτερικό μπλοκάρισμα φύλλου
 • (Σύρτης νυκτός).
 • Εσωτερική κλειδαριά ασφαλείας γραναζωτή ή απλή, πέντε σημείων με διπλό καταπέλτη και ευρωπαϊκό κύλινδρο ασφαλείας, προστατευμένο εξωτερικά με ειδικό ατσάλινο εξάρτημα (Defender).
 • Kινητός ανεμοφράκτης στεγανοποίησης στο κάτω μέρος της πόρτας, για περιορισμό της ροής αέρα.
 • Ματάκι ελέγχου 200 μοιρών.
 • Χαλύβδινα πλευρικά προφίλ, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου, με περιμετρικό αφρώδες υλικό στεγανοποίησης για τη συγκράτηση των επενδύσεων.
 • Δύο ατσάλινοι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου, με πύρους διπλής μπίλιας, για μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις μεγάλες καταπονήσεις.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική προτείνει τη χρήση βολικών, αισθητικά αποδεκτών και οικονομικά προσιτών συστημάτων σκίασης σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Alhome-κατασκευές

Συνδυάζοντας αυτές τις ιδιότητες μετις πρόσφατες ανάγκες για αντιδιαρρηκτική προστασία, ενεργειακή αποδοτικότητα, έλεγχο του φωτός καθώς και προστασία έναντι έντονων καιρικών φαινομένων, όπως ο άνεμος και η βροχή, η ΕΤΕΜ σχεδίασε μία σειρά συστημάτων, τα ρολά Ε55 και το E61 Multi Box, με και χωρίς θερμομόνωση, αντίστοιχα, για να καλύψει αυτές τις ανάγκες.

Alhome-κατασκευές

Η σειρά συστημάτων ρολών της ΕΤΕΜ προσφέρεται σε ευρεία γκάμα διαστάσεων για κουτιά και φυλλαράκια, από 145 mm x 150 mm (ΥxΠ) έως 245 mm x 315 mm (ΥxΠ) για τα κουτιά και από 26 mm έως 55,4 mm για τα φυλλαράκια (ορατό ύψος). Αυτό το εύρος δυνατοτήτων προσφέρει στους αρχιτέκτονες και τους πολιτικούς μηχανικούς την ευελιξία να επιλέξουν την κατάλληλη λύση και να ενσωματώσουν τα ρολά στο σχεδιασμό του κτιρίου.

Alhome-κατασκευές

Με στόχο την ανθεκτικότητα και τη μακροχρόνια λειτουργικότητα, ο σχεδιασμός μας αξιοποιεί πολυάριθμες καινοτομίες όπως παρελκόμενα που επιτρέπουν στα φυλλαράκια να κινούνται ομαλά και ειδικά ενισχυμένα προφίλ στα σημεία όπου το ρολό υφίσταται τη μεγαλύτερη καταπόνηση, εξασφαλίζοντας έτσι ανθεκτικότητα και αθόρυβη λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του.

ΤΟΞΩΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα τοξωτά κουφώματα αλουμινίου κατασκευάζονται από άβαφο προφίλ στα πιο σύγχρονα μηχανήματα και κατόπιν συγκολλούνται όλες οι ενώσεις τους. Στη συνέχεια τροχίζονται και βάφονται στο χρώμα που επιθυμεί ο πελάτης. Με αυτό το τρόπο σταματά κάθε διάβρωση που μπορεί να δημιουργηθεί με το πέρασμα του χρόνου στα κουφώματα αλουμινίου.

Alhome-κατασκευές

Το design, η λειτουργικότητα και η λεπτομέρεια στη κατασκευή αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των κουφωμάτων μας. Οι δυνατότητες κατασκευής σχεδίων είναι πολλές.

ΣΙΤΕΣ

Αυτόματες κουνουπιέρες που τυλίγονται σε ρολό τοποθετημένο κάθετα ή οριζόντια στο κούφωμα. Τοποθετούνται σε όλα τα είδη κουφωμάτων.

Με μέγιστο ύψος που φτάνει τα 2 μέτρα και 55 εκατοστά στην κάθετη κίνηση, μέγιστο πλάτος που φτάνει τα 3 μέτρα στην οριζόντια και ελάχιστο κενό που απαιτείται ανάμεσα στο κούφωμα και το ρολό, μόλις 41 χιλιοστά, η μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά μοντέλα αυτόματης κουνουπιέρας , δίνει λύσεις σε κάθε τύπο πόρτας ή παράθυρου.

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΣΙΔΗΡΟΥ

Κάγκελα αλουμινίου – σιδήρου υψηλής αντοχής, κατάλληλα για κάθε αρχιτεκτονική κατασκευή, σε πολλά σχέδια.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ

Τα συστήματα υαλοπετασμάτων είναι προϊόντα που συνδυάζονται κατασκευαστικά και αρχιτεκτονικά στο κέλυφος του κτιρίου επιτυγχάνοντας ανθεκτικότητα, μακροχρόνια λειτουργικότητα, σωστή διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας και του φωτός, υδατοστεγανότητα, αεροστεγανότητα και ηχομόνωση, με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ

Τα συστήματα αεριζόμενων προσόψεων είναι προϊόντα που συνδυάζονται κατασκευαστικά και αρχιτεκτονικά στο κέλυφος του κτιρίου επιτυγχάνοντας ανθεκτικότητα, μακροχρόνια λειτουργικότητα, σωστή διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας και του φωτός, υδατοστεγανότητα, αεροστεγανότητα και ηχομόνωση, με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ALHOME:

ALHOME – Γ. ΖΑΦΕΙΡΗΣ – Π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΕ
Έκθεση:
Ν. Πλαστήρα 187 & Σύρου 135 62 Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα
Τ: 2102693556
F: 2102693557
E: info@alhome.gr

Παραγωγή: Κωστή Παλαμά 158 134 51 Καματερό, Αθήνα
Τ: 2102616480
Site: www.alhome.gr

Απάντηση