Alfa: Χορηγός στην κοπή πίτας της ΕΝΚΑΣ

Alfa

Alfa χορηγός στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας-Κορυδαλλού & πέριξ.

Η διοίκηση και το προσωπικό της Alfa εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία.

Καλή Χρονιά με ένα 2018 γεμάτο δημιουργία. Η νέα χρονιά ξεκινά με ξεχωριστές συναντήσεις για τον κλάδο και η εταιρεία Alfa δίνει δυναμικό «παρών», στηρίζοντας με χορηγία την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΝΚΑΣ.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι σε συνεργασία με την εταιρεία Profilmedia, η οποία έχει αναλάβει την Οργανωτική Υποστήριξη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων TERRA VERDE, 7ης Μαρτίου 1944, 49 (Πρώην Κονδύλη), Νίκαια.

Έχοντας καταγράψει μια επιτυχημένη και πάνω απ’όλα αναγνωρισμένη πορεία στο πέρασμα του χρόνου, η Alfa έχει πλέον καθιερωθεί ως δημιουργός πρωτοποριακών προϊόντων αλουμινίου άριστης ποιότητας.

Οι συνεχόμενες επενδύσεις σε συστήματα αυτοματοποίησης της παραγωγής και η καθετοποίηση της μονάδας, είναι οι τομείς που εστίασε από την πρώτη στιγμή, θέτοντας έτσι ακόμη πιο γερά θεμέλια για την πορεία της στο μέλλον και την εξάπλωση του δικτύου της σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθώντας πιστά και αφοσιωμένα  τον στόχο της, που δεν είναι παρά η συνεχής ικανοποίηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών της, συνεχίζει καθημερινά να επενδύει στον σχεδιασμό, στον μηχανολογικό εξοπλισμό (εγκατάσταση νέας πρέσας διέλασης 2.500 τόνων με μεγίστη διάσταση 280mm) την ανάπτυξη αλλά και την δημιουργία νέων προϊόντων.

Με την αγορά του μηχανολογικού εξοπλισμού της εταιρίας ASK και με εφόδιο την πολυετή τους πείρα στον τομέα της ποιοτικής και λειτουργικής σήτας, έρχεται να ολοκληρωθεί η γκάμα με προϊόντα που πλέον θα φέρουν την υπογραφή της Alfa. 

  • Κάθετη & Οριζόντια
  • Plisse με Οδηγό
  • Plisse με Ερπύστρια
  • Σταθερή & Ανοιγόμενη

Η Alfa καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών της, εστιάζοντας σε καινοτόμα προϊόντα με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση.

Επιπλέον ο νέος κατάλογος R700 για τα ρολά αλουμινίου είναι πλέον διαθέσιμος από την Αlfa. Με σαφή και κατανοητό σχεδιασμό, στον νέο κατάλογο παρουσιάζονται αναλυτικά οι διατομές των προφίλ, κουτιά ίσια αλλά και πομπέ, θερμομονωτικά και γκαραζόπορτες.

Σχέδια και αναλυτικοί πίνακες εξαρτημάτων με τεχνικά χαρακτηριστικά, διαστάσεις κ βάρη, επιτρέπουν στον συνεργάτη να βρει και να επιλέξει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που τον ενδιαφέρει, έχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα χέρια του.

Τo σύστημα R700 επιτρέπει την κατασκευή ρολών για παράθυρα και μπαλκονόπορτες, καθώς και γκαραζόπορτες. Συνεργάζεται με ίσιες και καμπυλωτές περσίδες αλουμινίου, ενώ διατίθενται και πλαϊνοί οδηγοί, ίσιοι αλλά και καμπυλωτοί, με φτερά διαφόρων διαστάσεων.

Παράλληλα το νέο προϊοντικό – ενημερωτικό έντυπο της Alfa είναι γεγονός!

Σε ένα μινιμαλιστικά σχεδιασμένο τετράπτυχο, οι συνεργάτες μπορούν με μία μόνο ματιά να δουν το σύνολο της γκάμας προϊόντων που παράγει η εταιρεία. Αναλυτικά οι κατηγορίες που παρουσιάζονται στον νέο κατάλογο:

  • Ανοιγόμενα & συρόμενα ενεργειακά συστήματα
  • Πόρτες αλουμινίου κύριας εισόδου
  • Πόρτες ασφαλείας
  • Κάγκελα – Αυλόγυροι – Αυλόπορτες αλουμινίου
  • Πέργκολες Αλουμινίου
  • Στέγαστρα

Απάντηση