Alfa-Alousystem: Έκλεψε τις εντυπώσεις χιλιάδων επισκεπτών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο», καθώς τα νέα συστήματα που παρουσιάστηκαν στο εντυπωσιακό και minimal περίπτερο, έκλεψαν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις των χιλιάδων επισκεπτών.


Η μεγάλη κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο» πραγματοποιήθηκε, παράλληλα με την έκθεση «Oικοδομή 2022», στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από την Παρασκευή 14 έως το βράδυ της Κυριακής 16 Οκτωβρίου και το περίπτερο της ALFA-ALOUSYSTEM προσέλκυσε το ενδιαφέρον Κατασκευαστών Αλουμινίου, διακοσμητών, αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών αλλά και πολλών ιδιωτών.

Το εξειδικευμένο και πρόθυμο προσωπικό της ALFA-ALOUSYSTEM παρουσίασε και πληροφόρησε όλους τους επισκέπτες, σε σχεδιαστικό και τεχνικό επίπεδο, για όλα τα πρωτοποριακά συστήματα που παρουσιάστηκαν.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν σε πρώτη παρουσίαση, αλλά και σε λειτουργία την μεγαλύτερη καινοτομία που είχε να επιδείξει ο κλάδος μας κατά γενική ομολογία.

Η σειρά A-iNOVVA, το μοναδικό Θερμομονωτικό Συρόμενο Σύστημα, με ενεργειακές επιδόσεις ανοιγομένου, αλλάζει τα δεδομένα και τράβηξε όλα τα βλέμματα εντυπωσιάζοντας τους πάντες σε επίπεδο σχεδιασμού, λειτουργίας, εφαρμογής και φυσικά αισθητικής.

AiNOVVA συρόμενο σύστημα με θερμοδιακόπτη 

Το νέο Θερμομονωτικό Σύστημα A-iNOVVA αποτελεί την επιτομή των πλέον σύγχρονων συρόμενων συστημάτων αλουμινίου. Τα ειδικά σχεδιασμένα προφίλ του συστήματος σε συνδυασμό με τον καινοτόμο μηχανισμό που ανέπτυξε η Roto αποκλειστικά για την A-iNOVVA, δίνουν δυνατότητες και επιδόσεις που πρώτη φορά συναντώνται σε συρόμενο σύστημα, καθώς το συρόμενο φύλλο στην διαδικασία του κλεισίματός του μετατοπίζεται εσωτερικά κατά 8mm αποτέλεσμα το περιμετρικό κλείδωμα του και την απόλυτη σφράγισή του στα ειδικά λάστιχα στεγάνωσης. Επιπλέον, τα βαρέους τύπου προφίλ της A-iNOVVA επιτρέπουν στο σύστημα εφαρμογές πολύ μεγάλων διαστάσεων και απαιτήσεων, ενώ ο χαμηλός οδηγός 32 mm προσφέρει ανεμπόδιστη πρόσβαση και την απαραίτητη minimal αισθητική που εκφράζει τις σημερινές σύγχρονες κατασκευές.

Ανάλογες εντυπώσεις και σχόλια θαυμασμού κυρίως για τον minimal σχεδιασμό τους, αλλά και για τις εξαιρετικά υψηλές ενεργειακές τους επιδόσεις κέρδισαν και οι νέες minimal σειρές συρόμενων Τ500 & Τ600 αλλά και η πρόταση της ALFA-ALOUSYSTEM για ανοιγόμενα με κρυφό φύλλο με την σειρά Τ730.

Τ500 Ανασυρόμενο σύστημα με θερμοδιακόπτη

Η σειρά T500 είναι ένα minimal Θερμομονωτικό Συρόμενο Σύστημα για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων.

Με τον μηχανισμό κύλισης το φύλλο μετατοπιζόμενο από πάνω προς τα κάτω κλειδώνει με περιστροφή της χειρολαβής (επικαθήμενο συρόμενο), επιτυγχάνοντας απόλυτη στεγάνωση με λάστιχα, αντί με βουρτσάκια που χρησιμοποιούνται στα κλασικά συρόμενα.

Υπάρχουν οδηγοί για επάλληλα και χωνευτά κουφώματα, ενώ στο φύλλο χρησιμοποιείται μια στιβαρή διατομή πλάτους 50mm, που συνδέεται με διαιρούμενες γωνίες εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο μηχανισμός κύλισης αποτελείται από ανοξείδωτα ράουλα μεγάλης διαμέτρου, εξασφαλίζοντας έτσι άψογη κύλιση και μεγάλη αντοχή. Δέχεται δε φύλλα βάρους μέχρι και 400 kg.

Το κλείδωμα μπορεί να είναι απλό ή προαιρετικά με αφαλό κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια. Τα προφίλ της σειράς T500 έχουν σχεδιαστεί, ώστε να συνεργάζονται άψογα με ποιοτικά εξαρτήματα και μηχανισμούς των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών βιομηχανιών.

Τ600 minimal

Το νέο Συρόμενο Σύστημα ALFA T600 με minimal σχεδιασμό και άψογο αισθητικά αποτέλεσμα αναβαθμίζει το χώρο σας προσφέροντας μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού. Πρόκειται για ένα καινοτόμο Θερμομονωτικό Σύστημα υψηλής ποιότητας, με έμφαση στη λεπτομέρεια, το οποίο συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με την ενεργειακή απόδοση. Τα εξαιρετικά θερμομονωτικά αποτελέσματα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πιο ακραίων καιρικών συνθήκων.

Το σύστημα έχει τη δυνατότητα για πλήρη ενσωμάτωση στον τοίχο, στην οροφή και στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ένα μη ορατό κούφωμα.

Τ730 Κρυφό Φύλλο

Το Θερμομονωτικό Ανοιγόμενο Σύστημα ALFA T730 PANORAMA δίνει την δυνατότητα υλοποίησης κατασκευών με κρυφό φύλλο προσφέροντας ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Βασικό πλεονέκτημα της έκδοσης του κρυφού φύλλου σε ένα ανοιγμένο κούφωμα, αποτελεί η μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού και η περαιτέρω μείωση του εμφανούς αλουμίνιου. Διακρίνεται για τους υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης που προσφέρουν πολύ σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και για το εξαιρετικό επίπεδο ασφαλείας που παρέχει. Οι παραπάνω δυνατότητες του συστήματος το καθιστούν ιδανική επιλογή για υλοποίηση στιβαρών κατασκευών για περισσότερο Φως και Θέα!

Σε ειδικό τμήμα του περιπτέρου που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και κέρδισε φανερά το ενδιαφέρον αρχιτεκτόνων, ξενοδόχων και πολλών ιδιωτών, παρουσιάστηκαν και οι νέας γενιάς, minimal συνεπίπεδες πόρτες A100 PIVOT, Α60 Hotelia, Α90 Ninety & SA80 καθώς και η μοντέρνα βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου με κινητές και σταθερές περσίδες.

Απάντηση