Aldoor: Δραστηριοποιείται στον κλάδο μεταποίησης μεταλλικών κατασκευών και κουφωμάτων

Aldoor: Δραστηριοποιείται στον κλάδο μεταποίησης μεταλλικών κατασκευών και κουφωμάτων

Η εταιρεία Aldoor – Χρήστος Αλωνιάτης δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του Κλάδου μεταποίησης μεταλλικών κατασκευών και κουφωμάτων, έχοντας πάντα ως γνώμονα την διαρκή βελτίωση των προϊόντων της (πόρτες και παράθυρα, υαλοπετάσματα, προσόψεις κτιρίων, πόρτες ασφαλείας, χωρίσματα γραφείων, γκαραζόπορτες, πόρτες εσωτερικού χώρου καθώς και μεταλλικές κατασκευές από ανοξείδωτο ή μη, χάλυβα (κάγκελα – σκάλες – πατάρια).


Η εταιρεία Aldoor πλήρως εναρμονισμένη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής και όντας κάτοχος της πιστοίησης ISO 9001 και της ειδικής σημάνσεως CE στα προϊόντα της, στοχεύει διαρκώς στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της και στην εύρεση νέων εφαρμογών.

Η κατασκευαστική εταιρεία Aldoor στη σημερινή της μορφή, έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας και συνέπειας.

Ιστορική αναδρομή

[1962] Πως ξεκίνησε.
Ο Χρήστος Αλωνιάτης αγοράζει την πρώτου ηλεκτροκόλληση (χαλκού) και μετατρέπει τον μικρό κήπο του πατρικού του σπιτιού σε εργαστήριο μεταλλικών κατασκευών. Έχει προηγηθεί μια πενταετία σκληρής δουλειάς ως εργαζόμενος σε σιδεράδικο της Αθήνας.

[1970] Το όνειρο παίρνει μορφή.
Μετά απο ατελείωτες ώρες και χρόνων εργασίας, το όνειρο παίρνει μορφή: Το εργαστήριο μεταφέρεται σε καινούργιο χώρο με τοίχους και οροφή.

[1974] Ένα νέο υλικό.
Ένα νέο υλικό που έχει χρώμα κατσαρόλας υπόσχεται να καλύψει τα κενάτων κουφωμάτων των οικοδομών, χωρίς φθορές και χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση, όπως αυτά του ξύλου. Τα πρώτα πορτοπαράθυρα.

[1981] Νέος χώρος.
Ο όγκος εργασιών της επιχείρησης επιβάλλει την εκ νέου μεταφορά της σε μεγαλύτερο χώρο. Οι εφαρμογές του αλουμινίου ολοένα και πληθαίνουν, η γκάμα των προϊόντων αυξάνεται συνεχώς και ο Χρήστος Αλωνιάτης, έχοντας πια αρκετά άτομα προσωπικό, τα χωρίζει σε σιδεράδες και αλουμινάδες. Ο Διαμαντής και ο Λευτέρης Αλωνιάτης, αναλαμβάνουν κάθε Σάββατο την επιμέλεια καθαριότητας του χώρου.

[1988] Αναβάθμιση.
Τα προϊόντα του Χρήστου Αλωνιάτη αναβαθμίζονται (χρησιμοποιείται ηλεκτροστατική μέθοδος). Ο Διαμαντής δραστηριοποιείται στην ομάδα των σιδεράδων και ο Λευτέρης στων αλουμινάδων αντίστοιχα.

[1995] Οικογενειακή υπόθεση.
Ο Διαμαντής και ο Λευτέρης Αλωνιάτης αναλαμβάνουν (σχεδόν ταυτόχρονα) πόστα. Από μικρή ηλικία, αρχίζουν να διαγράφουν το μέλλον και τίποτα δεν μοιάζει να είναι όπως πρίν. Η Κωνσταντίνα Αλωνιάτη, κόρη του Χρήστου Αλωνιάτη, αναλαμβάνει το πόστο της διοικητικής υποστήριξης στο πλευρό του πατέρα της. Η επιχείρηση είναι πλέον οικογενειακή.

[1999] Εκθεσιακός χώρος.
Η δημιουργία ενός εντυπωσιακού (για τα δεδομένα της εποχής) εκθεσιακού χώρου είναι γεγονός. Οι υποψήφιοι πελάτες εμπιστεύονται πλέον την όρασή τους στα εκθέματά μας και αποφασίζουν με σαφήνεια και πλήρη ενημέρωση για τις ανάγκες της οικοδομής τους. Η ταμπέλα αναδιατυπώνεται ως Aldoor εκ του Αλωνιάτης – Πόρτα.

[2004] Αγορά έκτασης.
Η εταιρεία Aldoor Χρήστος Αλωνιάτης υλοποιεί την αγορά 7.000 τ.μ. έκτασης στην ΒΙΠΕ Νέας Αρτάκης Ευβοίας και αρχίζει να ερευνά για περαιτέρω εξέλιξη.

[2007] Νέος χώρος.
Ο νέος υπερσύγχρονος χώρος μεταποίησης και αποθήκευσης είναι γεγονός. Με 1.800 τ.μ. κάλυψης, η εταιρεία Aldoor μπορεί απρόσκοπτα να παράγει προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και ποικίλων μορφών χρησιμοποιώντας μηχανήματα CNC τελευταίας τεχνολογίας.

[2008] Επένδυση ζωής.
Η εταιρεία υλοποιεί την αγορά επιπλέων 30.000 τ.μ. γης στην ΒΙΠΕ Νέας Αρτάκης Ευβοίας και εκπονεί επενδυτικό σχέδιο αξίας 3.000.000€ στοχεύοντας στην επέκταση της γκάμας των προϊόντων της, καλύπτοντας έτσι τις ολοένα μεγαλύτερες απαιτήσεις τις αγοράς.

[2009] Πιστοποίηση ποιότητας.
Η εταιρεία κατά το έτος 2009 λαμβάνει την πιστοποίηση ISO 9001:2000.

aldoor-δραστηριοποιείται-στον-κλάδο-μεταποίησης

[1] Ανοιγόμενα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου.

 • Μέγιστες επιδόσεις ασφάλειας και θερμομόνωσης.
 • Ειδικές θερμοδιακοπές από ενισχυμένα πολυθαλαμικά πολυαμίδια.
 • Ο χαμηλότερος συντελεστής θερμοπερατότητας της αγοράς.
 • Μέγιστη ασφάλεια ανοίγματος την όποια εξασφαλίζει ο γερμανικός περιμετρικός μηχανισμός κλειδώματος με πολλαπλά σημεία ασφάλισης.
 • Άψογη κατασκευή για όλους τους τύπους ανοιγομένων/σταθερών.
 • Δυνατότητα συνδυασμού διπλής ή τριπλής υάλωσης πετυχαίνοντας το καλύτερο ενεργειακό – ηχομονωτικό αποτέλεσμα.
 • Πιστοποιημένες κατασκευές ενεργειακών συστημάτων από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά εργαστήρια δοκιμών.

[2] Συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου.

 • Μέγιστη θερμομόνωση και ασφάλεια σε επάλληλες και χωνευτές κατασκευές.
 • Ο χαμηλότερος συντελεστής θερμοπερατότητας της αγοράς.
 • Άψογη αισθητική , εξοικονόμηση χώρου και υψηλή λειτουργικότητα.
 • Άριστη κατασκευή όλων των τύπον συρομένων επαλλήλων, χωνευτών και ανασυρόμενων όπως και νέας μοντέρνας αρχιτεκτονικής με την λιγότερη δυνατή χρήση αλουμινίου κερδίζοντας μέγιστο φως.
 • Μέγιστη ασφάλεια την όποια εξασφαλίζει ο μηχανισμός κλειδώματος με πολλαπλά σημεία ασφάλισης.
 • Δυνατότητα συνδυασμού διπλής ή τριπλής υάλωσης πετυχαίνοντας το καλύτερο ενεργειακό – ηχομονωτικό αποτέλεσμα.
 • Πιστοποιημένες κατασκευές ενεργειακών συστημάτων από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά εργαστήρια δοκιμών.
aldoor-δραστηριοποιείται-στον-κλάδο-μεταποίησης

[3] Ανοιγόμενα συμβατικά συστήματα αλουμινίου.

 • Υψηλή ασφάλεια και αισθητική για όλους τους τύπους αρχιτεκτονικών εφαρμογών.
 • Ηχομόνωση υδατοστεγανότητα στα πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης
 • Άψογη κατασκευή με πιστοποιημένα εξαρτήματα και μηχανισμούς από της μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες.
 • Δυνατότητα χρήσης περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος με πολλαπλά σημεία ασφάλισης.

[4] Συρόμενα Συμβατικά συστήματα αλουμινίου.

 • Συρόμενα συστήματα αλουμινίου επάλληλα και χωνευτά σε άψογες αρχιτεκτονικές γραμμές.
 • Μεγίστη ασφάλεια κλειδώματος.
 • Ράουλα ύψιστης ποιότητας για εύκολη κύλιση.
 • Ινοχ οδηγοί για μέγιστη αντοχή και λειτουργικότητα.
 • Ενισχυμένα βουρτσάκια για μόνωση και αθόρυβη λειτουργία.

[5] Θωρακισμένες πόρτες υψίστης ασφάλειας σε πολυάριθμα σχεδία.

 • Η πόρτα τις οικίας μας είναι το σημείο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για αυτό φροντίζουμε για εσάς να παρέχουμε ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα με ύψιστη ασφάλεια.
 • Έως και 22 κλειδώματα περιμετρικά.
 • Θωράκιση γαλβάνιζε λαμαρίνας πάχους 10 mm ή και διπλή θωράκιση με ηλεκτρογαλβανισμένη λαμαρίνα.
 • Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης.
 • Μεντεσέδες βαρέως τύπου.
 • Μερικό άνοιγμα για επιπρόσθετη ασφάλεια.
 • Μοναδικής ποιότητας κλειδαριές και αφαλοί.
 • Επενδύσεις εσωτερικών χώρων: Laminate/ παντογραφικές με φιλμ/καπλαμά
 • Επενδύσεις εξωτερικών χώρων: Αλουμινίου/ αλουμινίου ξύλου/με επεξεργασία τζαμιού.

[6] Οι αυλόπορτες είναι προϊόντα που προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο κατασκευής και διατίθενται σε πολλά σχέδια και ακόμη περισσότερους συνδυασμούς, καλύπτοντας τις απαιτήσεις τόσο των παραδοσιακών όσο και των μοντέρνων αρχιτεκτονικά κτιρίων.

Κατασκευάζονται με εξαρτήματα από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, για μέγιστη προστασία από τη διάβρωση. Βάφονται ηλεκτροστατικά με ειδική επεξεργασία seaside class, για προστασία από την αρμύρα και διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία .

Εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής, μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και φυσικά δε χρειάζονται συντήρηση.

[7] Τα κάγκελα αλουμινίου διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας κράμα αλουμινίου και προφίλ με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.

Συνοδεύονται από πληθώρα εξαρτημάτων, προσφέροντας λύσεις για πολλαπλές κατασκευές, με ιδιαίτερη ευκολία στην τοποθέτηση καθώς και, πιστοποιημένα από Διεθνείς Οργανισμούς και Ινστιτούτα.

Τα συστήματα κάγκελων έχουν πολλαπλές εφαρμογές, όπως σε μπαλκόνια, φράχτες, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες και διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση, καθώς έχουν υποστεί τη διαδικασία της επιφανειακής επεξεργασίας για παραθαλάσσια κλάση (seaside class).

Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αισθητική απόλαυση.

aldoor-δραστηριοποιείται-στον-κλάδο-μεταποίησης

[8] Οι πέργκολες διατίθενται σε γραμμές πανομοιότυπου ξύλου και σε ίσιες μοντέρνες γραμμές.

Προσαρμόζονται σε κάθε χώρο, προσδίδουν μοναδική αισθητική , προστατεύουν των χώρο μας από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από την βροχή κατά τους χειμερινούς μήνες.

[9] Μελετώντας την κατασκευή μπορούμε να έχουμε για κάλυψη πολυκαρμπονικά φύλλα, ραμποτέ αλουμίνιο, περσίδες ηλεκτροκίνητες/χειροκίνητες όπως και πανιά για μοντέρνα σκίαση.

Βάφονται ηλεκτροστατικά με ειδική επεξεργασία seaside class για προστασία από την αρμύρα και δε χρειάζονται συντήρηση. Διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία καθώς και σε ειδικά χρώματα και αποχρώσεις απομίμησης ξύλου.

aldoor-δραστηριοποιείται-στον-κλάδο-μεταποίησης

[10] Επικαθήμενα θερμομονωτικά κουτιά ρολών κορυφαίων προδιαγραφών. Ευρύτατη γκάμα από διελάσιμα φυλλαράκια, αψεγάδιαστη λειτουργικότητα, σημαντική αντιδιαρρηκτική προστασία, και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Συστήματα ρολού για εξωτερική τοποθέτηση, ενδείκνυται για αντικαταστάσεις σε υπάρχοντα κουφώματα και δεν μειώνει το ωφέλιμο ύψος του κουφώματος. Έξυπνα ηλεκτρικά μοτέρ με αντίληψη εμποδίου, τηλεχειρισμό και με αντιδιαρρηκτικές ιδιότητες.

aldoor-δραστηριοποιείται-στον-κλάδο-μεταποίησης

[11] Συστήματα επένδυσης κτιρίων με σύνθετα φύλλα αλουμινίου και συστήματα επένδυσης εξωτερικής επιφάνειας τα οποία ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές των πλέον απαιτητικών έργων ανά τον κόσμο. Μεγάλη ποικιλία από διαστάσεις και χρώματα.

 • Πλήρες σύστημα αλουμινίου για τη στήριξη των πάνελς.
 • Υψηλή ποιότητα και αντοχή της βαμμένης επιφάνειας.
 • Άκαμπτο με μικρό βάρος και επίπεδη επιφάνεια.
 • Εξαιρετική αντοχή σε όξινο και αλκαλικό περιβάλλον, στις καιρικές συνθήκες,
 • τη διάβρωση, τη φθορά, το ξεθώριασμα, τη φωτιά και το νερό, τις κρούσεις.
 • Υψηλό δείκτη θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
 • Κατάλληλο για διαφόρων ειδών εκτυπώσεις.
 • Κατεργάζεται, διαμορφώνεται και εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα, απλοποιώντας και μειώνοντας το κατασκευαστικό κόστος
 • Ποικιλία από ολοκληρωμένα συστήματα επένδυσης της εξωτερικής επιφάνειας
 • των κτιρίων με:
 • Ειδικές κεραμικές πλάκες διαφορετικών διαστάσεων και χρωμάτων.
 • Πλάκες από συνθετικές ρητίνες.
 • Ξύλινες πλάκες, ειδικές για εξωτερικές επιφάνειες
aldoor-δραστηριοποιείται-στον-κλάδο-μεταποίησης
aldoor-δραστηριοποιείται-στον-κλάδο-μεταποίησης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Aldoor – Χρήστος Αλωνιάτης
Έκθεση: Αντιγόνου 5, 341 32 Χαλκίδα
Τ: 2221043707, 6947 016064
Ε: info@aldoor.gr
www.aldoor.gr

Απάντηση