Abatzis Aluminium Systems: Ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για μόνωση, ασφάλεια και υψηλή αισθητική

Abatzis-Aluminium-Systems

Η εταιρεία Abatzis Aluminium Systems συνδυάζοντας ένα άριστα στελεχομένο τμήμα παραγωγής και πωλήσεων προωθεί στην αγορά πιστοποιημένα και ενεργειακά ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου που προσφέρουν μόνωση, ασφάλεια και υψηλή αισθητική.


Η εταιρεία Abatzis Aluminium Systems διαθέτει κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων (ανοιγόμενα – ανακλινόμενα – συρόμενα – ανασυρόμενα – περιστρεφόμενα), συστήματα προσόψεων (υαλοπετάσματα, φυσούνες), συστήματα αιθρίων, παράθυρα οροφής αλουμινίου, κάγκελα, (inox & αλουμινίου), ρολλά, παντζούρια, κουνουπιέρες, πόρτες πυρασφαλείας, αλεξίσφαιρα συστήματα.

Abatzis-Aluminium-Systems

Κύριος άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας ήταν και θα είναι η άμεση ουσιαστική και φιλική επαφή με τον πελάτη, ώστε να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες και να του προσφέρουν το προϊόν που θα κάνει αυτόν και την οικογένεια του να αισθανθούν ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή.

Abatzis-Aluminium-Systems

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου σε ιδιόκτητο χώρο 3.800 τ.μ. όπου υπάρχει ο εκθεσιακός χώρος στον οποίο οι πελάτες σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον μπορούν να διαπιστώσουν πως οι δημιουργίες τους θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πελατών.

Abatzis-Aluminium-Systems

Τα προϊόντα αλουμινίου που χρησιμοποιούνται στις οικοδομές, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ απαιτούν μικρή – σχεδόν αμελητέα – συντήρηση.

Abatzis-Aluminium-Systems

Η μεγάλη αντοχή του υλικού σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος, επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ιδιαιτέρων προδιαγραφών, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τα φορτία στα στοιχεία του σκελετού.

Abatzis-Aluminium-Systems

Τα κράματα αλουμινίου (που περιέχουν μαγνήσιο, μαγγάνιο και πυρίτιο) συνδυάζουν την υψηλή μηχανική αντοχή με την αποτελεσματική αντοχή σε καιρικές ή ατμοσφαιρικές επιδράσεις, τόσο σε βιομηχανικό όσο και θαλάσσιο περιβάλλον.

Abatzis-Aluminium-Systems
 • Μεγάλη Ευελιξία Σχεδιασμού.
 • Οικολογικό Υλικό.
 • Υψηλή ενεργειακή απόδοση.
 • Μηδαμινή Συντήρηση.
Abatzis-Aluminium-Systems

Η πορεία της Abatzis Aluminium Systems.

1969
Ίδρυση της εταιρείας «Αμπατζής» από τον πατέρα Αμπατζή Γεώργιο. Η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο 150τμ με (3) άτομα προσωπικό.

1983
Σύσταση της ομόρρυθμης εταιρείας «Αμπατζής Γεώργιος και Υιοί Ο.Ε. αποτελούμενη από τα δύο αγόρια της οικογένειας Ισαάκ και Δανιήλ. Μεταφορά της έδρας σε ιδιόκτητο χώρο 550 τ.μ. με (6) άτομα προσωπικό.

Abatzis-Aluminium-Systems

1991
Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε Αμπατζή Ισαάκ & Σία ΟΕ λόγω συνταξιοδότησης του πατέρα και αποχώρησης του Δανιήλ.

2000
Η εταιρεία μεταφέρεται στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου σε ιδιόκτητο ακίνητο 3.700 τ.μ. με στεγασμένες εγκαταστάσεις 1,600 τ.μ. με (9) άτομα προσωπικό. Νέος σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός για την εταιρεία επεκτείνει τη δυναμική της.

Abatzis-Aluminium-Systems

2003
Η εταιρεία «Αμπατζής Αλουμίνιο» εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητος ISO 900:2000 στη παραγωγική της διαδικασία και αποτελεί μία από τις λίγες για την εποχή εταιρείες του κλάδου της που ελέγχει σε όλες τις φάσεις από την προσφορά μέχρι και την τοποθέτηση την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

2008
Η Αμπατζή Αλεξάνδρα κόρη του Ισαάκ αποτελεί το νέο μέλος της εταιρείας, το προσωπικό αποτελείται πλέον από (20) άτομα.

Abatzis-Aluminium-Systems

2009
Η εταιρεία επενδύει σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και σε κτιριακές εγκαταστάσεις προσθέτοντας ακόμη 650τμ στις υπάρχουσες. Στη συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία οφείλεται και η εφαρμογή πρότυπου ΕΝ 14531-1 Σήμανσης CE.

Abatzis-Aluminium-Systems

Η εταιρεία έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών της με:

 • την άψογη ποιότητα των προϊόντων της.
 • την συνέπεια και καλή εκ μέρους συνεννόηση μαζί τους.
 • το συνδυασμό ποιότητας και ανταγωνίσιμων τιμών.
 • την εμπρόθεσμη παράδοση σύμφωνα με τις συμφωνηθέντες ημερομηνίες.
Abatzis-Aluminium-Systems

Αυτό απαιτεί:

 • διαρκές ενδιαφέρον και συνεργασία της διοίκησης και των εργαζομένων.
 • σωστή επιλογή πρώτων υλών.
 • επιλογή συνεπών προμηθευτών και άλλων συνεργατών.
Abatzis-Aluminium-Systems

Και επιτυγχάνεται:

 • Με την πρόληψη των λαθών (συνεχούς ελέγχου της εργασίας).
 • Με τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης στη συμπεριφορά, στη συνεννόηση και την εργασία.
 • Πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
 • Καθιέρωση στόχων και τη στενή παρακολούθηση τους μέσω των ανασκοπήσεων της διοίκησης.
Abatzis-Aluminium-Systems

Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ.

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Επιλέξιμη κατοικία είναι η μονοκατοικία, η πολυκατοικία ως σύνολο κτηρίου και το μεμονωμένο διαμέρισμα που ικανοποιεί τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Χρησιμοποιείται ως κατοικία.
 • Φέρει οικοδομική άδεια.
 • Έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης.
 • Δεν έχει κριθεί κατεδαφιστέα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που:

 • Έχουν δικαίωμα κυριότητας (πλήρους ή ψιλής) ή επικαρπίας σε επιλέξιμη κατοικία.
 • Πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια.

Η εταιρεία Abatzis Aluminium Systems συνδυάζοντας ένα άριστα στελεχομένο τμήμα Παραγωγής και Πωλήσεων προωθεί στην αγορά πιστοποιημένα και ενεργειακά ολοκληρωμένα Συστήματα Αλουμινίου που προσφέρουν μόνωση, ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

Μαζί με κάθε αγορά από τα επώνυμα προϊόντα μας, σας ακολουθεί η φροντίδα της “Αbatzis Συστήματα Αλουμινίου”. Η εγγύηση καλής λειτουργίας και οι οδηγίες συντήρησης που συνοδεύουν τα προϊόντα σας διασφαλίζουν από τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Η ομάδα των τεχνικών του after sales service είναι στη διάθεσή σας με ένα τηλεφώνημα στο 2310798898.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Abatzis Aluminium Systems
Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Ο.Τ. 44Β 574 00 Σίνδος, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310798898, 6978890261, 6978890270
F. 2310799078
Ε: info@abatzis.gr
www.abatzis.gr

Απάντηση