Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών & Διακόσμησης Ambient – ConstructExpo, στη Ρουμανία

Ambient-ConstructExpo-Ρουμανία

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών ConstructExpo 2018 οργανώνεται κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο Romexpo στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 17 Μαρτίου 2019.

Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς της Ρουμανίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών τα εμπορικά αποτελέσματα των εκθετών του 2017 ήταν περισσότερο από ικανοποιητικά καθώς το 85% ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ το 82% θα επαναλάβουν τη συμμετοχή τους.

Προϊόντα που προβάλλονται

Δομικά υλικά, κατασκευές, τεχνολογία ύδρευσης άρδευσης και προστασίας του περιβάλλοντος, τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα και υλικά επεξεργασίας μαρμάρων

Στατιστικά Στοιχεία

  • Καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια: Εσωτερικός χώρος 15000 τ. μ. Εξωτερικός χώρος 6000 τ. μ.
  • Σύνολο εκθετών: 280 από 22 χώρες μεταξύ των οποίων Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Τουρκία, κ.ά.
  • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών 24585 στην πλειοψηφία τους από την Ρουμανία αλλά και από γειτονικές χώρες(Μολδαβία, Ουκρανία, Σερβία , Βουλγαρία κ.ά).

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος ανέρχεται σε 75 € / τ.μ. πλέον Φ.Π.Α. 24% για εσωτερικό χώρο.

Στο κόστος περιλαμβάνονται το ενοίκιο του χώρου, η κατασκευή και ο βασικός εξοπλισμός του περιπτέρου, τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand, καταχώρηση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης καθώς και διαφημιστική προβολή της Ελληνικής συμμετοχής.

Για τους όρους συμμετοχής, δείτε: εδώ

Απάντηση