9ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στη Θεσσαλονίκη

Η απάντηση είναι «ΝΑΙ». Το πώς θα γίνει αυτό θα σας το αποκαλύψουμε στο 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργανώνει το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη www.ka-business.gr στο ξενοδοχείο The MET στις 7 Νοεμβρίου 2015.
Έλα να ενημερωθείς για αυτά που οι άλλοι θα συζητούν την επόμενη δεκαετία!
36 προσωπικότητες, πολιτικοί, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, φοιτητές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, start uppers συζητούν και δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας!
Το μεγαλύτερο think tank για την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα είναι εδώ για να μας πείσει πως η μόνη ΚΡΙΣΗ που βιώνουμε είναι η ΚΡΙΣΗ του επόμενου επιχειρηματικού μας βήματος.
Τα Πολυσυνέδρια Καινοτομίας και Ανάπτυξης στόχο έχουν τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη και προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.
Οι εργασίες του 9ου Πολυσυνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 22:00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για τους ενδιαφερόμενους εκτός Θεσσαλονίκης θα δοθεί η δυνατότητα online παρακολούθησης του συνεδρίου μέσα από το web tv του ka-business.gr.
Σημειώνεται πως με αφορμή το 9ο Πολυσυνέδριο θα εκδοθεί και το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διανέμεται δωρεάν και επιπλέον ταχυδρομείται σε επιλεγμένους οικονομικούς φορείς και επιχειρηματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σκοπός της έκδοσής του, είναι να παρουσιάσει την επιχειρηματική δυναμική της χώρας μας και συνεργασίες της, με άλλες χώρες μέσα από συνεντεύξεις και άρθρα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην αγορά και μπορούν να λειτουργήσουν ως στυλοβάτες στην ανάπτυξη της Εθνικής οικονομίας .
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και… καινοτόμα!
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Πολυσυνεδρίου αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Απάντηση