7ο Συνέδριο Κατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) το Νοέμβριο 2018 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας

7ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ

Η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ. Μια ξεχωριστή συνάντηση για τον κλάδο που θα πλαισιωθεί με προσυνεδριακές συναντήσεις.

[su_spacer size=”10″]

Κοιτάμε Μπροστά!

Στον παλμό των προετοιμασιών του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών και σε συνέχεια των προσπαθειών της για την ενημέρωσή τους, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποιεί σε συνεργασία με την PROFILMEDIA & PROFILGROUP μία ακόμα δυναμική προσπάθεια για την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αποφασίστηκε ότι η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το 7ο Συνέδριο των Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ τον Νοέμβριο του 2018.

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και τοποθετήσεις προσκεκλημένων ομιλητών και συνέδρων, με στόχο τις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα και προβληματισμούς όσων απασχολούνται στον κλάδο του αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών γενικότερα.

Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου του επαγγέλματος, τους συνεργατικούς σχηματισμούς, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, τις ανακαινίσεις και αντικαταστάσεις με προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και την ανάκαμψη του κλάδου βάζοντας φρένο στην περαιτέρω συρρίκνωση του, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Αποτελεί πάντα μοναδική ευκαιρία συνάντησης όλων των ανθρώπων του ευρύτερου κλάδου για ενημέρωση και διάλογο, υποστηρίζοντας την προβολή των εταιρειών χορηγών και των συνεργατών τους.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν φορείς και επιχειρήσεις του Κλάδου (κατασκευαστές, έλαση, διέλαση, παραγωγοί πούδρας, βαφεία, εμπορικά αλουμινίου, εξαρτήματα, μηχανήματα, αρχιτέκτονες, μηχανικοί κ.λπ.).

Το Συνέδριο θα πλαισιωθεί από προσυνεδριακές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Στο μεγάλο αυτό γεγονός θα συμμετάσχουν όλα τα Σωματεία, κατασκευαστές και επαγγελματίες του Κλάδου από όλη την Ελλάδα.

Οικοδεσπότης: Το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών Τρικάλων

Το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών Τρικάλων, που θα είναι και ο οικοδεσπότης του Συνεδρίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διοργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος και θα φροντίσουν για τη φιλοξενία όλων των συμμετεχόντων.

Η Πόλη των Τρικάλων

Η πανέμορφη πόλη των Τρικάλων δεσπόζει στο κέντρο της Ελλάδας, στο βορειοδυτικό τμήμα της πεδιάδας της Θεσσαλίας. Απέχει 330 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 214 από τη Θεσσαλονίκη.

Η πόλη διακρίνεται για τη ρυμοτομία της και για το επίπεδο έδαφός της, γεγονός που την καθιστά ιδανική για μετακίνηση με το ποδήλατο. Διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, που αποτελεί παραπόταμο του Πηνειού ποταμού. Γύρω του έχουν δημιουργηθεί καταρράκτες και εντυπωσιακά συντριβάνια, μετατρέποντας την πόλη σε μία μικρή όαση.

Τα Τρίκαλα είναι μία πόλη που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τις ανέσεις μίας σύγχρονης πόλης, παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες της.

Απάντηση