7η Medwood: Διεθνής Έκθεση Ξύλου – Υλικού Design & Τεχνολογίας από 26-29 Απριλίου 2018

Medwood

Με θεαματική αύξηση εκθετών και εκθεσιακού χώρου κατά 30%, η 7η Medwood εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς και ενημέρωσης για αρχιτέκτονες και ξενοδόχους.

Μετά από μια δύσκολ περίοδο η Medwood προετοιμάζεται με ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο εκθετών και με αυξημένα ποσοστά συμμετοχής και εκθεσιακού χώρου κατά 30%, η 7η Medwood αναμένεται δυνατότερη από ποτέ. Επιπρόσθετα η στρατηγική συνεργασία Medwood – Archisearch.gr – Design Ambassador θα δώσει νέα ώθηση στην εοικοινωνία και την σχέση με τον αρχιτεκτονικό κλάδο.

Το εν λόγω συνέδριο αρχιτεκτονικής, με τίτλο “The Architect Show” και θέμα συνεδρίου, Leisure Architecture & Resorts, που αφορά την Αρχιτεκτονική και τον Σχεδιασμό παραθεριστικών κατοικιών όπου θα μιλήσουν διακεκριμένοι αρχιτέκτονες και designers, οι οποίοι σχεδιάζουν εξοχικές κατοικίες για ιδιώτες, αλλά και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Η συγκεκριμένη συνεργασία και η οργάνωση του μεγάλου αυτού event, δίνει το στίγμα και τις προδιαγραφές της φετινής έκθεσης, ως σημείο συνάντησης με τους δημιουργούς των τάσεων τόσο στον ξενοδοχειακό χώρο, όσο και για την εξοχική κατοικία.

Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος της αρχιτετονικής και του design, συναντούν τους παραγωγούς υλικών και της καινοτομίας, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την παγκόσμια αγορά. Με βασικές κατηγορίες εκθεμάτων όλα τα είδη ξύλου, πόρτες, ξύλινα κουφώματα, πατώματα, πέργκολες, στέγες, σκίαση, decking, διακοσμητικές επιφάνειες, επενδύσεις εσωτερικού, εξωτερικού χώρου, συστήματα επίπλου κουζίνας, υλικά επιπλοποιίας, η Medwood, προσφέρει λύσεις και προτάσεις σε όλους τους συναφείς τομείς δόμησης, ανακαίνισης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα περιβαλλοντικά κριτήρια και στις προδιαγραφές ποιότητας έχοντας ως βασικό πρωταγωνιστή το ξύλο και την καινοτομία.

Περισσότερες πληροφορίες στο medwood.gr

Απάντηση