6η Constructions Ndetime & η 3η Klimathermika από τις 7 έως τις 9 Απριλίου!

Constructions Ndetime Klimathermika

Για 6η συνεχή χρονιά η πρωτεύουσα της Αλβανίας και πιο συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο PALLATI KONGRESAVE φιλοξενεί τις εκθέσεις CONSTRUCTIONS NDETIME ALBANIA και KLIMATHERMIKA.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες εκθέσεις CONSTRUCTIONS NDETIME και η 3η KLIMATHERMIKA στο κεντρικότερο και γνωστότερο εκθεσιακό κέντρο της πόλης των Τιράνων από τις 7 έως και τις 9 Απριλίου του 2017, την πιο κατάλληλη εποχή για τον κατασκευαστικό τομέα και την ενέργεια. Μεγάλες εταιρείες κατασκευής ήδη έχουν δεσμεύσει τον χώρο τους καθώς εμπιστεύονται τη δυναμική της έκεθσης και την αποτελεσματικότητά της.

Στις εκθέσεις παρουσιάζονται αφενός όλος ο κόσμος των κατασκευών με μονοτικά, δομικά υλικά , χρώματα αλλά και κουφώματα και ανελκυστήρες κ.λπ. και αφετέρου όλο το φάσμα του κλιματισμού για ψύξη και θέρμανση, οικονομική θέρμανση, συστήματα εξαερισμού, ηλιακούς συλλέκτες κ.λπ.
Φέτος για 1η χρονιά θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Σαλόνι ENVIROTEC που αφορά τις τεχνολογίες Νερού και Περιβάλλοντος.

Η 6η CONSTRUCTIONS NDETIME ALBANIA και η 3η KLIMATHERMIKA έχουν καθιερωθεί ως θεσμός στη χώρα και σε όλα τα δυτικά Βαλκάνια με συμμετοχές από 7 χώρες Αλβανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σερβία, Κόσσοβο και Τουρκία καθώς και μεγάλος αριθμός επισκεπτών από Αλβανία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο και Σκόπια.

Οι πωλήσεις και οι εμπορικές συμφωνίες που γίνονται κάθε χρόνο επιβεβαιώνουν ότι οι παράλληλες εκθέσεις 6η CONSTRUCTIONS NDETIME ALBANIA και η 3η KLIMATHERMIKA αποτελούν το μεγάλο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός.

Απάντηση