5ο Σεμινάριο και Διαγωνισμός Πιστοποιημένων Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων στην Αθήνα

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 5ου Σεμιναρίου και Διαγωνισμού Πιστοποιημένων Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων στην Αθήνα. Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο και την εξέταση έχουν συγκεκριμένες ειδικότητες. Το Σεμινάριο το οποίο είναι 65 ωρών, θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΙΠΑΚ, στο παθητικό κτίριο, Οδός Αναστάσεως 112 , 15669 Παπάγου, με την εξουσιοδότηση του PHI από πιστοποιημένους για το συγκεκριμένο σεμινάριο εκπαιδευτές τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Σάββατο 21/11 και Κυριακή 22/11/2015 9.00πμ – 2.00μμ και 3.30μμ -8.30μμ
Δευτέρα 23/11 έως Παρασκευή 27/11/15 3.30- 8.30 μμ
Σάββατο 28/11 και Κυριακή 29/11/2015 9.00πμ – 2.00μμ και 3.30μμ -8.30μμ
Η επίσημη γραπτή εξέταση, η οποία διέπεται απο συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύλη, θα είναι διάρκειας τριών ωρών και θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 4.12.2015 στις 10.30 το πρωί. Η εξέταση θεωρείται επιτυχής, όταν ο υποψήφιος καλύπτει τουλάχιστον το 50% των πόντων της βαθμολογίας. Οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποιητικό απο το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και θα καταχωρηθούν στην παγκόσμια βάση δεδομένων για 5 χρόνια. Σεμινάριο και Εξέταση θα γίνουν υπό την εποπτεία του ΕΙΠΑΚ. Οι θέσεις του σεμιναρίου και της εξέτασης είναι απολύτως περιορισμένες στις 12 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο ή (και) την εξέταση το αργότερο μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2015.
Υπάρχουν οι εξής δυνατότητες για τη συμμετοχή, ανάλογα και με την ιδιότητα του μέλους η μη του ΕΙΠΑΚ:
Συμμετοχή στο σεμινάριο και την εξέταση.
Συμμετοχή μόνο στο σεμινάριο και σε μεταγενέστερο χρόνο στην εξέταση
Αγορά του υλικού του σεμιναρίου σε έντυπη μορφή και συμμετοχή στην εξέταση.
Συμμετοχή μόνο στην εξέταση.
Οι τιμές κάθε επιλογής αναφέρονται στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής παρακάτω. Στους συμμετέχοντες προσφέρεται (με επιπλέον χρέωση) και το λογισμικό PHPP 9.1 eng σε ειδική τιμή. Ειδικές τιμές υπάρχουν για τα μέλη του ΕΙΠΑΚ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος του ΕΙΠΑΚ, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, πριν την εγγραφή σας στο σεμινάριο. Αν είστε μέλος του ΕΙΠΑΚ, αλλά δεν έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε επίσης τον παρακάτω σύνδεσμο: eipak.org/membership_form
Το σεμινάριο να γίνει από Έλληνες εκπαιδευτές στα ελληνικά , αλλά με ύλη στην αγγλική γλώσσα. Στην επίσημη εξέταση υπάρχει η δυνατότητα επιλογής γλώσσας (ελληνικά η αγγλικά) . Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, επισυνάπτοντας ταυτόχρονα :
Συμπληρωμένη και υπογεγραμένη απαραιτήτως τη διεθνή φόρμα συμμετοχής στην Εξέταση, εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν. Την φόρμα αυτήν θα πρέπει να μας την φέρετε και πρωτότυπη στην εξέταση.
Αντίγραφο του πτυχίου σας ή άλλου επίσημου εγγράφου που να αποδεικνύει την επαγγελματική σας ειδικότητα. Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να μας το φέρετε στην εξέταση.

Απάντηση